-
Liczba zawartości
57 -
Rejestracja
-
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 Nie wyróżnia sięO Zenek
-
Tytuł
Początkujący
-
A po co studentom w ogóle są takie szkolenia? Czy występują one na każdej uczelni?
-
Jak długo ważna jest książeczka sanepidu?
Zenek odpowiedział Małami123 → na temat → Dokumentacja sanitarna
A kiedy i gdzie odnawia się książeczkę? -
Zgadzam się co do bloga, zdecydowanie warto tam zaglądać. A jako, że ja sam lubię porządek to zachęcam, żeby najpierw zerkać na bloga a potem zakładać temat
-
Jak się przygotowac do kontroli sanepidu?
Zenek odpowiedział Nataliamisiek → na temat → Dokumentacja sanitarna
Nie ma przepisu, który by to dokładnie regulował. Ale jest to po prostu w dobrym geście. -
czy musi być obowiązkowa toaleta w barze?
Zenek odpowiedział Małami123 → na temat → Wymagania sanitarne
Dokładnie tak. Nie musi być jeśli jest w centrum handlowym i w tym centrum oczywiście jest zawsze toaleta. -
Jeśli dostaniesz odpowiednie oświadczenie lekarskie, to nieważne czy miał już kiedyś problemy z kręgosłupem - wypadek można uznać jako wypadek przy pracy.
-
Niestety nie jest to wypadek wyłącznie z winy pracownika. A przyczyna zewnętrzna? Niefortunne stąpnięcie, niefortunny odruch, ciężko powiedzieć.
-
Brak wniosku o jednorazowe odszkodowanie
Zenek odpowiedział Marianek → na temat → Wypadki przy pracy i choroby zawodowe
A jest w tym jakiś sekret? Może po prostu nie chce się ubiegać, bo tak jej wygodniej i tyle. -
Brak certyfikatu po szkoleniu
Zenek odpowiedział juras → na temat → Szkolenia w zakresie danych osobowych
A czy mógłbyś polecić jakąś firmę, która przeprowadzała Ci takie szkolenie? Szukam czegoś dla narzeczonej, ona słabo rozeznaje się w w forach, a ja szukam czegoś dobrego i sprawdzonego. Może byś polecił tą firmę która Tobie udzielała szkolenia? -
Badanie sanepidu restauracji
Zenek odpowiedział RestauracjaDomi → na temat → Pracownicy Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej
A ja dodałbym jeszcze poszukanie tutaj na forum kogoś kto pracuje w sanepidzie. -
Jak uniknąć zakażenia bakterią Salmonella?
Zenek odpowiedział Małami123 → na temat → Pracownicy Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej
Zgadzam się ze wszystkim, należy pilnować każdej z tych rzeczy. Ale unikanie niektórych potraw jak tatar czy lody albo kremy to jednak rzecz mało wygodna w gastronomii. -
Zabezpieczenie ważnych pomieszczeń podczas ewakuacji
Zenek odpowiedział mader → na temat → Wymagania ochrony przeciwpożarowej
Dokładnie tak najlepiej wyznaczyć odpowiednie osoby, bo przecież nie można ciągle wynosić i wnosić ważnych dokumentów, archiw itd. Najlepiej więc jeśli wyznaczysz do tego odpowiednie osoby. -
Wyjścia ewakuacyjne – ile, jakie?
Zenek odpowiedział Bartas → na temat → Wymagania ochrony przeciwpożarowej
To na pewno i tutaj się zgadzam, bo z pracownikami jest różnie. Dobrze też odnawiać takie próbne ewakuacje kiedy pojawiają się nowi pracownicy. -
Hej wiecie może na jakie choroby jest narażony pracownik ochrony podczas wykonywania swojej pracy?
-
Brak wniosku o jednorazowe odszkodowanie
Zenek odpowiedział Marianek → na temat → Wypadki przy pracy i choroby zawodowe
No niestety brak wniosku to brak wniosku i Ty nic na to nie poradzisz. A jaka to sytuacja dokładnie?