Skocz do zawartości

Bezpieczeństwo żywności

Dyskusje związane z bezpieczeństwem żywności HACCP na potrzeby Sanepidu oraz ISO 22000

Fora

  1. Pracownicy Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej

    To miejsce przeznaczone jest dla pracowników Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej, którzy rozmawiają o codziennych problemach, sprawach załatwianych w inspekcji, itp.

    76
    odpowiedzi
  2. Wymagania sanitarne

    Dyskusje na temat wymagań sanitarnych pomieszczeń, przepisów bezpieczeństwa żywności oraz szkoleń

    298
    odpowiedzi
  3. Dokumentacja sanitarna

    Dyskusje związane z dokumentacją dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP oraz krytycznych punktów kontroli CCP na potrzeby HACCP

    39
    odpowiedzi
  4. System jakości ISO 22000

    Dyskusje na temat wdrażania systemu jakości opartego na normie ISO 22000

    6
    odpowiedzi
×