Skocz do zawartości

Bezpieczeństwo żywności

Dyskusje związane z bezpieczeństwem żywności HACCP na potrzeby Sanepidu oraz ISO 22000

Fora

  1. Pracownicy Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej

    To miejsce przeznaczone jest dla pracowników Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej, którzy rozmawiają o codziennych problemach, sprawach załatwianych w inspekcji, itp.

    82
    odpowiedzi
  2. Wymagania sanitarne

    Dyskusje na temat wymagań sanitarnych pomieszczeń, przepisów bezpieczeństwa żywności oraz szkoleń

    305
    odpowiedzi
  3. Dokumentacja sanitarna

    Dyskusje związane z dokumentacją dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP oraz krytycznych punktów kontroli CCP na potrzeby HACCP

    38
    odpowiedzi
  4. System jakości ISO 22000

    Dyskusje na temat wdrażania systemu jakości opartego na normie ISO 22000

    6
    odpowiedzi
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum dyskusyjnego należy zaakceptować regulamin oraz Politykę prywatności znajdujące się pod adresem: Regulamin oraz Polityka prywatności