BHPEX Logo
Kontakt 68 411 40 00

Bezpieczeństwo żywności

Obsługa HACCP

Świadczymy kompleksowe usługi z zakresu HACCP. Dzięki nam, pracodawca nie musi martwić się o stan bezpieczeństwa żywności w swojej firmie. Analizujemy zagrożenia i wprowadzamy wymagane systemy zapobiegawcze.
Dowiedz się więcej

Szkolenia HACCP

Przeprowadzamy wszystkie wymagane szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności, dzięki którym nabędziesz odpowiednią wiedzę oraz otrzymasz stosowny certyfikat. Dbamy o podnoszenie kompetencji Twoich i Twojego personelu.
Dowiedz się więcej

Dokumentacja HACCP

Opracowujemy dowolną dokumentację sanitarną z zakresu bezpieczeństwa żywności, wymaganą przy zgłoszeniu zakładu do Sanepidu, przy wdrażaniu HACCP lub przy certyfikacji ISO. Z naszą pomocą, "papierkowa robota" nie będzie już spędzać Ci snu z powiek.
Dowiedz się więcej

Nowoczesna obsługa HACCP

Prowadzona przez zespół specjalistów, w cenie już od 100 zł miesięcznie

W ramach miesięcznego abonamentu, nasza firma prowadzi stały nadzór haccp w danej placówce, pełniąc zadania zespołu HACCP. Oznacza to, że wszystkie sprawy związane z bezpieczeństwem żywności i żywienia w danym zakładzie, będą prowadzone przez naszą firmę w ramach comiesięcznej płatności - bez żadnych dodatkowych kosztów. Dzięki takiemu rozwiązaniu, macie pewność, że wszelkie kwestie związane z HACCP prowadzone są przez wykwalifikowaną kadrę, a stworzona dokumentacja została wykonana zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Na blogu

Zobacz najnowsze wpisy z działu: Bezpieczeństwo Żywności

Codex Alimentarius, czyli kodeks żywnościowy. Czy jest obowiązkowy?

Blog - Codex Alimentarius, czyli kodeks żywnościowy. Czy jest obowiązkowy?
Codex Alimentarius, czyli Kodeks Żywnościowy (dosłowne tłumaczenie z języka łacińskiego - kod żywienia) oznacza szereg zarówno ogólnych jak i szczegółowych standardów zapewniania bezpieczeństwa żywnoś...
19/082016

Jak opracować wzorcowy Plan HACCP

Blog - Jak opracować wzorcowy Plan HACCP
Plan HACCP z angielskiego Plan of Hazard Analisis and Critical Control Point, czyli: Plan Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Jest najważniejszą częścią księgi haccp. Dokument ten opisuje...
19/082016
menu
dział HACCP