Małami123 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Jak długo jest ważna książeczka sanepidu? Czy wykonuje się cyklicznie badania? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Wydaje mi się, że w książeczce masz napisany termin ważności tych badań. Bo na pewno część badań nie jest ważna do końca życia. Jeśli tam nie jest nic napisane to najlepiej zapytać w sanepidzie. Może rzeczywiście najprościej i najszybciej będzie jeśli spytasz o opinię Twojego pracodawcę. W internecie również trudno znaleźć jednoznaczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bączek 0 Napisano 10 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2016 Myślę, że to lekarz który przeprowadza badania zaznacza w jakiś sposób kiedy trzeba przeprowadzić kolejne. Jak szukałam w necie to raczej piszę, że prawo tego nie reguluję jednak przecież kiedyś trzeba ja powtórzyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
domestos 0 Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2016 Mi się znów wydaje, że odnawia się je jak zmienia się pracę albo idzie do nowej i tam jest potrzebna książeczka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2016 To lekarz określa termin następnych badań Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
FTWBurn 0 Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2016 Dokładnie lekarz określi kiedy trzeba wykonać kolejne badania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2017 A kiedy i gdzie odnawia się książeczkę? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi