Małami123 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Jak długo jest ważna książeczka sanepidu? Czy wykonuje się cyklicznie badania? Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Wydaje mi się, że w książeczce masz napisany termin ważności tych badań. Bo na pewno część badań nie jest ważna do końca życia. Jeśli tam nie jest nic napisane to najlepiej zapytać w sanepidzie. Może rzeczywiście najprościej i najszybciej będzie jeśli spytasz o opinię Twojego pracodawcę. W internecie również trudno znaleźć jednoznaczną odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi
Bączek 0 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Myślę, że to lekarz który przeprowadza badania zaznacza w jakiś sposób kiedy trzeba przeprowadzić kolejne. Jak szukałam w necie to raczej piszę, że prawo tego nie reguluję jednak przecież kiedyś trzeba ja powtórzyć. Odnośnik do odpowiedzi
domestos 0 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Mi się znów wydaje, że odnawia się je jak zmienia się pracę albo idzie do nowej i tam jest potrzebna książeczka. Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 To lekarz określa termin następnych badań Odnośnik do odpowiedzi
FTWBurn 0 Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Dokładnie lekarz określi kiedy trzeba wykonać kolejne badania Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 A kiedy i gdzie odnawia się książeczkę? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi