Szefowa wszystkich 0 Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Kto z was korzysta z publikacji Rączkowskiego Meritum BHP? wydawnictwa Wolters Kluwer. Gdzie można kupić numer? Są jakieś kopie PDF w internecie, ale ciężko znaleźć najnowsze numery. Odnośnik do odpowiedzi
Małami123 0 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Z tego co wiem ,to na chomiku można znaleźć jakieś numery, ale to troche nie legalne ściągać z tej strony. Może warto napisać tutaj do Administratora, czy mają w zapleczu numery Meritum BHP? Odnośnik do odpowiedzi
yockpl 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Poszukaj w księgarniach internetowych, gdzieś powinno być. Sam kupowałem w takim miejscu. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Na chomiku są, bo patrzyłam kiedys Odnośnik do odpowiedzi
Marzena 45 4 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Chomik jest nie legalny ! Odnośnik do odpowiedzi
Furentisque 0 Napisano 3 Października 2016 Share Napisano 3 Października 2016 Chyba można od czasu do czasu skorzystać z takiego źródła zwłaszcza jak jest problem, żeby dorwać coś legalnie... Odnośnik do odpowiedzi
WSH 2 Napisano 3 Października 2016 Share Napisano 3 Października 2016 2 godziny temu, Furentisque napisał: Chyba można od czasu do czasu skorzystać z takiego źródła zwłaszcza jak jest problem, żeby dorwać coś legalnie... Nie jest to zbyt etyczne, nawet jeżeli są problemy z dotarciem do legalnych źródeł to czy upoważnia Cie to do tego, żeby kraść własność innych? Nie przesadzajmy, że aż tak ciężko dorwać Meritum BHP, możesz je zamówić w jakiejś internetowej księgarni, jak ktoś już pisał w tym temacie albo stacjonarnej, spokojnie Ci sprowadzą z magazynu i w ciągu 2,3 dni będziesz to miał. Więc ja tutaj nie widzę, żadnego problemu a jedynie Twoje cwaniactwo, żeby nie płacić za coś. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 4 Października 2016 Share Napisano 4 Października 2016 20 godzin temu, Furentisque napisał: Chyba można od czasu do czasu skorzystać z takiego źródła zwłaszcza jak jest problem, żeby dorwać coś legalnie... Noo ja od czasu do czasu korzystam z Chomika. Ale może warto tutaj zapytać czy czegoś podobnego nie mają. Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Dnia 3.10.2016 o 13:12, Furentisque napisał: Chyba można od czasu do czasu skorzystać z takiego źródła zwłaszcza jak jest problem, żeby dorwać coś legalnie... Zgadzam się z Tobą kolego. Nie popieram piracenia i wolę zawsze korzystać z legalnych źródeł ale jak ciężko coś zdobyć ze sklepu czy coś to czemu nie ułatwić sobie życia? Odnośnik do odpowiedzi
Marianek 0 Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Ma ktoś może jakieś stare numery, które można by odkupić? Jeżeli tak to proszę o kontakt. Piszę tutaj, ponieważ nie chce zakładać nowego tematu. Odnośnik do odpowiedzi
Arbuz 0 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 @Marianek Odezwij się do mnie na PW. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi