Małami123 0 Napisano 23 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2016 Ile trzeba czekać na zatwierdzenie lokalu przez sanepid? to zależy od rodzaju lokalu, czy jest jeden przepis? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
KatarzynaR 0 Napisano 23 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2016 Niestety nie jestem fachowcem w tym temacie, dlatego nie jestem w stanie udzielić konkretnej odpowiedzi. Jedyne co udało mi się znaleźć w internecie to tylko to jedno zdanie, mam nadzieję, że pomoże: "Wniosek o zatwierdzenie i wpis do rejestru zakładów należy złożyć w terminie co najmniej 14 dni przed dniem rozpoczęcia planowanej działalności." Myślę zatem, że powinni zmieścić się w tych dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gothic 4 Napisano 25 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2016 Ustawowy czas realizacji to 14 dni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lena 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Procedura jeżeli wszystko jest okej trwa 14 dni, z tego co się orientuję to 14 dni roboczych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wosk 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 2 tygodnie to trwa i raczej jest to stały okres czasu, nie ma szans, żeby to jakoś przyspieszyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2016 Raczej dłużej niż miesiąc nie będziesz czekać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bączek 0 Napisano 10 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2016 Dnia 4.10.2016 o 10:30, Nataliamisiek napisał: Raczej dłużej niż miesiąc nie będziesz czekać. To się bardzo rzadko zdarza, chyba, że są jakieś problemy z lokalem i sanepid daję Ci dodatkowy czas, żeby je usunąć i rozwiązać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi