R.O. 0 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej! Słuchajcie w jakim wypadku potrzebny jest podczas szkolenia przeciwpożarowego strażak? Sam nie mam pojęcia, moze ktoś z Was będzie wiedział. Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi
lady_K 0 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Hej! A jest potrzebny? Z tego co ja sama się orientuję to BHPowiec, który posiada kurs inspektora POŻ może takie szkolenia przeprowadzać, szczerze nie orientuję się kiedy strażak jest potrzebny, u nas w firmie zawsze to robił Pan od BHP i nie było problemu. Odnośnik do odpowiedzi
Hot Dog 0 Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Zawsze i tylko i wyłącznie potrzebny jest behapowiec. Nie potrzeba wam żadnego strażaka. Nie wiem w ogóle skąd taki pomysł. Poczekaj jeszcze na opinie innych, ale według mnie nie ma takiej potrzeby. Siedzę w tych tematach i wiem, że nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do odpowiedzi
wojciechbednarczuk 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Nie jest potrzebny. Podczas takiego spotkania i szkolenia potrzebny jest BHPowiec. Strażak może być pewnego rodzaju urozmaiceniem całej sytuacji. Wtedy jego osoba się naprawdę przydaje. Odnośnik do odpowiedzi
wojciechbednarczuk 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Pokazuje to od tej strony bardziej życiowej, a BHPowiec od teoretycznej. Odnośnik do odpowiedzi
Grzesio 0 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Dnia 18.08.2016 o 09:30, lady_K napisał: Hej! A jest potrzebny? Z tego co ja sama się orientuję to BHPowiec, który posiada kurs inspektora POŻ może takie szkolenia przeprowadzać, szczerze nie orientuję się kiedy strażak jest potrzebny, u nas w firmie zawsze to robił Pan od BHP i nie było problemu. Dokładnie tak, strażak nie jest potrzebny. Odnośnik do odpowiedzi
Bartosz 0 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 U mnie w firmie zawsze szkolenia przeprowadzał strażak, było tak za każdym razem. Wydawało mi się, że strażak jest obowiązkowy jednak widocznie byłem w błędzie. Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Dnia 2.12.2016 o 16:21, Bartosz napisał: U mnie w firmie zawsze szkolenia przeprowadzał strażak, było tak za każdym razem. Wydawało mi się, że strażak jest obowiązkowy jednak widocznie byłem w błędzie. Ja za to w żadnym wypadku nie widziałem, żeby strażak był potrzebny do czegokolwiek... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi