E N D R J U 0 Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Witam, czy osoba która posiada wyższe wykształcenie BHP może przeprowadzać szkolenia z zakresu BHP, czy potrzebuje do tego jakichś dodatkowych dokumentów? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Jeżeli masz już odpowiednią wiedzę, to brakuje ci tylko doświadczenia, nie wiem czy to do końca jest wszystko ale chyba żadnych dodatkowych szkoleń nie musisz przechodzić Odnośnik do odpowiedzi
E N D R J U 0 Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 Instruktaż ogólny (szkolenie wstępne ogólne) może prowadzić: pracownik służby bezpieczeństwa i higieny pracy, osoba wykonująca u pracodawcy zadania tej służby albo pracownik wyznaczony przez pracodawcę posiadający zasób wiedzy i umiejętności zapewniający właściwą realizację programu instruktażu, mający aktualne zaświadczenie o ukończeniu wymaganego szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy. Odnośnik do odpowiedzi
E N D R J U 0 Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 42 minuty temu, E N D R J U napisał: Instruktaż ogólny (szkolenie wstępne ogólne) może prowadzić: pracownik służby bezpieczeństwa i higieny pracy, osoba wykonująca u pracodawcy zadania tej służby albo pracownik wyznaczony przez pracodawcę posiadający zasób wiedzy i umiejętności zapewniający właściwą realizację programu instruktażu, mający aktualne zaświadczenie o ukończeniu wymaganego szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy. Zapomniałem dodać pytania Znalazłem to na jakiejś stronie, czy sam pracodawca może wykonywać takie szkolenia? Odnośnik do odpowiedzi
Dorota garstka 1 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Jeśli pracodawca ukończył szkolenie z zakresu bhp dedykowane dla służby bhp, to tak. Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Zadania jakie ma wykonywać służba bhp zostały okreslone w odpowiednich przepisach. Tutaj masz wszystkie zadania: służba bhp Odnośnik do odpowiedzi
Controlbhp 0 Napisano 2 Lutego 2018 Share Napisano 2 Lutego 2018 Jeśli chciałbyś zdobyć doświadczenie możesz je odbyć w naszej firmie w Control BHP. Zajmujemy się jak wszyscy w tej branży - prowadzeniem szkoleń i kursów BHP. Szkolenia przeprowadzamy również przez internet. Odnośnik do odpowiedzi
Frodo1988 0 Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 Doświadczenie jest ważne i chyba nawet ważniejsze od suchej wiedzy. Odnośnik do odpowiedzi
MarSos 0 Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Dzień dobry, na jakiej uczelni w Wrocławiu polecacie Państwo zrobić studia podyplomowe z zakresu BHP? Zależy mi na zdobyciu wiedzy i poszerzeniu kompetencji a nie na papierku... Oferta studiów podyplomowych w tym zakresie we Wrocławiu jest ogromna - ale nie mogę jednak znaleźć rzetelnych informacji - która jest warta zainwestowanych pieniędzy. Jedyne co się dowiedziałam od absolwenta - to nie poleca tego kierunku na Politechnice Wrocławskiej. Jakie macie zdanie w tym temacie? Będę wdzięczna za wszystkie uwagi. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi