Bączek 0 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Jak w temacie. Jak sądzicie jaka metoda jest najlepsza, no i nie ukrywam - najszybsza? Odnośnik do odpowiedzi
wosk 0 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 28 minut temu, Bączek napisał: Jak w temacie. Jak sądzicie jaka metoda jest najlepsza, no i nie ukrywam - najszybsza? Taka która jest skuteczna. Przede wszystkim. Odnośnik do odpowiedzi
dzwoneczek 0 Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Każda metoda jest dobra, jeżeli się ją zna lub lubi. Nie ma znaczenia, której używamy. Tutaj na blogu bhp znajdziesz wszystkie metody opisane w bardzo dokładny i rzetelny sposób, więc najpierw zapoznaj się z tą stroną a potem zastanów się która metoda byłaby najlepsza dla Ciebie, metody oceny ryzyka zawodowego Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Tutaj masz najczęściej wykorzystywane metody : RISK SCORE Pięć kroków Norma 18002:2011 JSA PHA Graf ryzyka. Ale tak jak doradza Dzwoneczek ja bym zajrzał na bloga bo tam znajdziesz dobre i rzetelne informacje, które są poparte fachową wiedzą i doświadczeniem, a nie gdybaniem. Odnośnik do odpowiedzi
Marianek 0 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Dnia 7.12.2016 o 16:00, Zenek napisał: Tutaj masz najczęściej wykorzystywane metody : RISK SCORE Pięć kroków Norma 18002:2011 JSA PHA Graf ryzyka. Ale tak jak doradza Dzwoneczek ja bym zajrzał na bloga bo tam znajdziesz dobre i rzetelne informacje, które są poparte fachową wiedzą i doświadczeniem, a nie gdybaniem. Korzystałem z każdej z tych metod i niestety każda zajmuje trochę czasu, co jest normalne. Ale także polecam lekturę bloga bo można na nim znaleźć naprawdę rzetelne informacje. Odnośnik do odpowiedzi
jaco 0 Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 I ja bym dodał coś od siebie. Nie ma sensu szukać najszybszej i najwygodniejszej metody bo tutaj chodzi przede wszystkim o skuteczność. Dlatego chodzenie na łatwiznę jest złym doradcą w tym przypadku. Odnośnik do odpowiedzi
Bączek 0 Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Tu masz ranking najczęściej wyszukiwanych metod oceny ryzyka zawodowego: 1. risk score 2. metoda według Polskiej Normy 18002:2011 3. PHA (Preliminary Hazard Analysis) 4. pięć kroków (five steps) 5. graf ryzyka Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi