Bogus12 0 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 czy studenci muszą mieć jakieś szkolenie BHP ? Kiedyś znajomy mi powiedział, że tak, dla mnie to trochę bezsensu, jakie zagrożenia może mieć student przychodząc na zajęcia ? Chyba tylko nie zdania przedmiotu Odnośnik do odpowiedzi
Szefowa wszystkich 0 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Rektor jest zobowiązany do organizowania szkolenia w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, w wymiarze nie mniejszym niż 4 godziny, dla wszystkich studentów rozpoczynających naukę w uczelni. Nie wiem czy to dotyczy wszystkich kierunków, natomiast BHP na pewno. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Ja miałam takie szkolenie, podczas zajęć teoretycznych. Ale nie trwało ono długo, chyba z 30 minut. Trochę to było na zasadzie byle by odklepać. Odnośnik do odpowiedzi
Sonsty765 0 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 U mnie także z 30 a nawet 20 minut trwało szkolenie, o ile mogę je tak nazwać, wyszedł jeden gość i zaczął recytować z głowy zagrożenia. Nikt pytań nie zadawał. To był tylko formalność. Odnośnik do odpowiedzi
Małami123 0 Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Chyba na każdej uczelni tyle trwało szkolenie BHP, u mnie to samo, niestety, ale tak to bywa.... na uczelni nie przykładają, a skonczylam BHP lic. Odnośnik do odpowiedzi
Lena 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Są szkolenia BHP, bardzo często są wykonywane przez specjalną internetową platformę. Odnośnik do odpowiedzi
yockpl 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 6 minut temu, Lena napisał: Są szkolenia BHP, bardzo często są wykonywane przez specjalną internetową platformę. Ja też spotkałem się z takim sposobem przeprowadzenia szkoleń BHP. Nie wyobrażam sobie, żeby w jakiejś jednej auli byli studenci I roku z całej uczelni Odnośnik do odpowiedzi
Persona Non Grata 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Dnia 26.09.2016 o 11:03, Bogus12 napisał: czy studenci muszą mieć jakieś szkolenie BHP ? Kiedyś znajomy mi powiedział, że tak, dla mnie to trochę bezsensu, jakie zagrożenia może mieć student przychodząc na zajęcia ? Chyba tylko nie zdania przedmiotu Jak najbardziej na uczelniach obowiązują szkolenia BHP, nie wiem jakie tam zagrożenia występują jednak jest to wymagane prawnie. Zwykle jest to w formie internetowej, jak już pisali przede mną. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 1 godzinę temu, Persona Non Grata napisał: Jak najbardziej na uczelniach obowiązują szkolenia BHP, nie wiem jakie tam zagrożenia występują jednak jest to wymagane prawnie. Zwykle jest to w formie internetowej, jak już pisali przede mną. Dokładnie e -learning, ja nawet spotkałam się z czymś takim, jak Teoria sportu! online. Odnośnik do odpowiedzi
Marzena 45 4 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 teoria sportu online? hmmm Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi