-
Liczba zawartości
18 -
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 Nie wyróżnia sięO JakubWałbrzych
-
Tytuł
Nowicjusz
-
Przychylam się również do tego, żeby pracownik zgłosił to do BHPowca, on powinien zadziałać od razu i dostarczyć jakieś nauszniki albo stopery.
-
Pobicie w pracy
JakubWałbrzych odpowiedział Małami123 → na temat → Wypadki przy pracy i choroby zawodowe
Dokładnie jest wszystko co potrzebne do wypełnienia karty, chociaż ja bym się przyjrzał sprawie dokładniej i porozmawiał z jednym i drugim pracownikiem. Bo jakby nie patrzeć mamy słowa przeciwko słowu. -
Dziwny wypadek - prośba o porade
JakubWałbrzych odpowiedział Małami123 → na temat → Wypadki przy pracy i choroby zawodowe
Leżąc w szpitalu nieprzytomny przez 3 dni próbuję kombinować? Nie wydaję mi się. -
Wypadek czy nie?
Jednak pracownik nie zgłosił wypadku w pracy, więc w czym problem? Jeżeli moi pracownicy zgłaszali by każde uderzenie, siniak czy też drobne rozcięcie skóry to miałbym z 150 wypadków rocznie w firmie. -
80 kg Podstawy prawnej teraz nie pamiętam ale dam sobie rękę uciąć, że maksymalnie na wózku 4 kołowym kobieta może mieć 80 kg.
-
Zapytam w tym temacie, nie chce zakładać nowego. NIe jestem pewien w 100% ale czy na instrukcji bhp mogę nanieść logo firmy?
-
Nie musi być na jednej stronie, nie jest to wymagane.
-
Co było w tej kanapce, że 2 dni po dacie spożycia się zatrułeś? Rozumiem, że firma cateringowa zajmująca się dostarczaniem kanapek do Twojej firmy dała ciała, jednak to chyba lekka przesada zgłaszać coś takiego do sanepidu...
-
Czy można w restauracji trzymać żywe ryby?
JakubWałbrzych odpowiedział Małami123 → na temat → Wymagania sanitarne
Dobry lokal z sushi musi mieć akwarium na ryby