Monia 0 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej! Skąd wziąć harmonogram szkoleń? Tworzycie takie samemu, macie odgórnie? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi
Adam BHP 2 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Ja tworze sam, żeby mieć to wszystko jak najbardziej pod kontrolą. Dzięki temu mogę też być bardziej elastyczny w sprawach szkoleń bo nie muszę spełniać jakiś odgórnych wymagań a sam orientuję się najlepiej co na daną chwilę wymaga największej uwagi z mojej strony. Odnośnik do odpowiedzi
Kondziu 0 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Również uważam, że lepiej taki harmonogram zrobić samemu, zajmuję to co prawda trochę czasu jednak lepiej przysiąść i zająć się tym na własną rękę. Odnośnik do odpowiedzi
Eliza90 0 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Witam bardzo serdecznie. Możesz ściągnąć taki harmonogram albo zrealizować, stworzyć go samemu pytanie czego oczekujesz i jaki to ma sens? Jeżeli chcemy iść standardowo na łatwiznę, tak jak "każdy , większość" no to jaki to będzie miało sens? Uważam, że żaden. Nie sztuką jest zduplikować coś od kogoś i się cieszyć, a zrobić coś porządnie samemu. jakby na to nie patrzeć, Ty jesteś za to odpowiedzialny. Zawsze w takich sytuacjach stawiam sobie pytanie, czy wykonując jakieś zadanie zapłaciłabym tej osobie za to. Może nie jasno napisałam, ale zmierzam do tego, że jeżeli na koniec dnia zadaje sobie pytanie - zrobiłam to na tyle dobrze, że zapłacić za to sama sobie, to na pewno jest to dobre i warte. Mamy to co sami dajemy. Prędzej czy później to do nas po prostu wróci. Odnośnik do odpowiedzi
Jolka55 0 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Osobiście uważam, że harmonogram to kwestia indywidualna, przecież koniec końców to Ty realnie prowadzisz to szkolenie i to Ty masz wiedzieć jak ma to wyglądać. Zawsze jak indywidualnie to dopasujesz to będziesz wiedział na czym po prostu stoisz i tyle. Ustalisz to do własnych potrzeb i własnych uczestników szkolenia, a takie gotowce nie zawsze są odpowiednie i nie zawszee dobrze się sprawdzą Odnośnik do odpowiedzi
Zuzia 0 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Cześć. Dokładnie uważam tak samo jak Jolka 55. To sprawa indywidualna, przecież to trzeba samodzielnie określić, żeby mieć całkowitą pewność i gwarancję. Będzie to miał wtedy jakiś sens, a tak to trochę jest to bezsensowne. Ja zawsze wychodzę z założenia, jeżeli chcemy coś zrobić dobrze to musimy opierać się na własnym działaniu, własnej samodzielności. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi