cepelia 0 Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Cześć wszystkim! Chciałam zapytać o pewną kwestię. Zapoznałam pracownika z oceną ryzyka zawodowego i on podpisał oświadczenie. Czy inspektor BHP też musi podpisać takie oświadczenie? Jest członkiem komisji, która dokonała tej oceny i sporadycznie jeździ samochodem służbowym. Odnośnik do odpowiedzi
Monia 0 Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Tak oczywiście. Takie dokumenty podpisują i ci którzy na danym stanowisku pracują i ci którzy szkolą. Odnośnik do odpowiedzi
Grzesio 0 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Dnia 29.03.2017 o 14:00, Monia napisał: Tak oczywiście. Takie dokumenty podpisują i ci którzy na danym stanowisku pracują i ci którzy szkolą. Zgadzam się z Monią. Podpisać muszą wszyscy zainteresowani. Odnośnik do odpowiedzi
Marianek 0 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Dnia 27.03.2017 o 05:13, cepelia napisał: Cześć wszystkim! Chciałam zapytać o pewną kwestię. Zapoznałam pracownika z oceną ryzyka zawodowego i on podpisał oświadczenie. Czy inspektor BHP też musi podpisać takie oświadczenie? Jest członkiem komisji, która dokonała tej oceny i sporadycznie jeździ samochodem służbowym. Co to znaczy, że sporadycznie jeździ samochodem służbowym ? Jakie to ma w ogóle znaczenie w tym temacie? Odnośnik do odpowiedzi
Bączek 0 Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Dnia 4.04.2017 o 16:09, Marianek napisał: Co to znaczy, że sporadycznie jeździ samochodem służbowym ? Jakie to ma w ogóle znaczenie w tym temacie? Dziewczyna napisała tak pewnie dlatego, żeby przybliżyć jak bardzo związany z tematem jest bhpowie. Nie czepiałbym się tego, po prostu chciała przybliżyć sytuację. Dlatego też napisała, że jest członkiem komisji. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi