Marianek 0 Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Cześć! Wiem, że studenci muszę też odbywać szkolenia na uczelni. Jakie szkolenia bhp są obowiązkowe dla dla nich? Odnośnik do odpowiedzi
Arbuz 0 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Cześć, studentów obowiązuje szkolenie BHP na które składają się : pierwszą pomoc bezpieczeństwo i higienę pracy elementy prawa pracy ochronę przeciwpożarową Odnośnik do odpowiedzi
Marianek 0 Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 Jeszcze mam jedno pytanie. Co ile studenci muszą robić te szkolenia BHP? Co roku? Odnośnik do odpowiedzi
Arbuz 0 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Te szkolenie BHP wykonują studenci pierwszego roku. Nie słyszałem też o tym, żeby je wykonywali co roku. Raczej na początku I stopnia, potem II stopnia i doktoranckich wykonuję się szkolenie BHP. Odnośnik do odpowiedzi
gothic 4 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 18 minut temu, Marianek napisał: Jeszcze mam jedno pytanie. Co ile studenci muszą robić te szkolenia BHP? Co roku? Nie, wykonują je raz na dany etap edukacji. Nie robią ich co rok akademicki. Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 A po co studentom w ogóle są takie szkolenia? Czy występują one na każdej uczelni? Odnośnik do odpowiedzi
Frodo1988 0 Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Do przyszłej potencjalnej pracy szkolenie z zakresu bhp jest potrzebne. Odnośnik do odpowiedzi
Sykwa 0 Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Nie odważyłbym się dopuścić do pracy studenta bez szkolenia bhp. Jeżeli coś się stanie, to kto odpowiada np. w czasie praktyk studenckich? Odnośnik do odpowiedzi
Gregory G88 0 Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Dnia 6.04.2017 o 17:22, Zenek napisał: A po co studentom w ogóle są takie szkolenia? Czy występują one na każdej uczelni? Będąc złośliwym powiedziałbym, ze do zdania sesji. U nas na uczelni wpis z tego był wymagany. Inna sprawa to jest jak te przepisy wyglądają. Wstyd się przyznać, że tam gdzie studiowałem było to prowadzone po łebkach. Prawie jak z tym żartem o ppoż. że wrazie pożaru uciekać tam gdzie wszyscy. Dopiero w pracy, szkolenia robił nam tam Lex Labor, przemaglowali temat. Zwłaszcza pierwszą pomoc Odnośnik do odpowiedzi
Gregory G88 0 Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 w razie* Odnośnik do odpowiedzi
Polly 0 Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Taka jest prawda, że dopiero w pracy szkolenia są prowadzone tak jak należy. U nas zajmuje się nimi moderacja przez admina i wszystko jest w pełni profesjonalne. Na studiach większość ogranicza się tylko do tego, żeby to szkolenie zdać i mieć spokój. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi