Skocz do zawartości

Minimum sanitarne


FTWBurn

Rekomendowane odpowiedzi

Minimum sanitarne to inaczej dobra praktyka higieniczna. Dzięki niej osoby które biorą udział w przetwórstwie i obrocie środkami spożywczymi (np. w gastronomii) zdobywają kwailifkacje w zakresie podstawowych zasad higieny. Potwierdzone egzaminem oczywiście. Takie szkolenie jest jednak kierowane nie tylko do właścicieli restauracji czy knajpek, ale także do pracowników to jest kucharzy, kelnerek czy barmanów. Na takim szkoleniu dowiesz się o:

- źródłach zanieczyszczeń mikrobiologicznych i chemicznych żywności,
- zapobieganie zatruciom pokarmowym,
- zasadach higieny zakładu i personelu.

 

No i dostaniesz wszystkie niezbędne inromacje jeśli chodzi o zagadnienia higieny przy produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi.

Odnośnik do odpowiedzi
  • 9 months later...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...