Nataliamisiek 0 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Czy ma ktoś pomysł, jak przeprowadzić szkolenie BHP dla osób głuchoniemych? czy są jakieś materiały w tym temacie? kompletnie nie wiem jak się zabrać za to, a takie zadanie dostałam na uczelni. Odnośnik do odpowiedzi
Małami123 0 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 znalazłam takie oto to materiały:http://www.pfron.org.pl/ftp/dokumenty/EQUAL/Kluczowa_rola_gminy/materialy_szkoleniowe_dla_sluzb_BHP_w_spoldzielniach.pdf Myślę, że wyczytasz tutaj na pewno jakiej jest podejście edukacyjne do takich osób. Odnośnik do odpowiedzi
Frodo1988 0 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Są od tego profesjonalne firmy np tutaj: szkolenia bhp Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 A o co dokładnie chodzi? Bo przepisy w tym temacie mówią wprost, że należy takim osobom zapewnić kogoś kto będzie posługiwał się specjalnie dla nich językiem migowym. Odnośnik do odpowiedzi
Grzesio 0 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Dnia 7.12.2016 o 16:13, Zenek napisał: A o co dokładnie chodzi? Bo przepisy w tym temacie mówią wprost, że należy takim osobom zapewnić kogoś kto będzie posługiwał się specjalnie dla nich językiem migowym. Dokładnie tak jest, nie ma więcej wytycznych jeśli o to chodzi. Po prostu "wystarczy" ktoś, kto będzie mógł wszystkie informacje takie osobie przekazac i tyle. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi