Bartek 0 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Cześć! Potrzebowałbym taką instrukcję? Znajdę coś takiego w internecie? Odnośnik do odpowiedzi
Polonskirysiek 0 Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Tak, na bank jest to do znalezienia. Jeśli nie bezpośrednio w google to na stronie sanepidu znajdziesz. Moja współpracowniczka na bazie tego co jest w internecie skompletowała dokumenty dla całej firmy. W internecie mamy w chwili obecnej już dosłownie wszystko czego dusza zapragnie PEACE! Odnośnik do odpowiedzi
adek1984 1 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Niestety nigdy nie znalazłem tej instrukcji bezpłatnie, jednak tutaj znajduje się ona za niewielkie pieniądze https://www.bhpex.pl/sklep/01c01026e-instrukcja-wewnetrznej-kontroli-jakosci-zdrowotnej-zywnosci-i-przestrzegania-zasad-higieny.html . Myślę, że jeśli kogoś interesuje owa tematyka to warto w nią zainwestować. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 A czy pytałeś tutaj? może warto zapytać administratorów tego portalu czy nie posiadają takiej instrukcji. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi