xawier 1 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej macie może taki gotowy druk? Przydałby mi się. Z góry dzięki. Odnośnik do odpowiedzi
Lupo 1 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Ja korzystam z druków umieszczonych na stronie Państwowej Inspekcji Pracy i nigdy nie miałem żadnych problemów - https://www.pip.gov.pl/pl/f/v/23019/88300005.pdf Są przejrzyste, na dole jest pouczenie w jaki sposób należy go wypełnić i generalnie ja, ani moi pracownicy nigdy nie mieli z tym problemów. Czasem wymyśla się na siłę różne formularze, które w ogóle nie mają sensu, ani podstawowych punktów Odnośnik do odpowiedzi
Charli 2 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Również zawsze korzystałem z druków PIPu i nigdy się na nich nie zawiodłem. Zawsze najlepiej korzystać ze sprawdzonych źródeł i nie ma co szukać na siłę jakiś wymyślnych formularzy. Co by nie mówić to Państwowa Inspekcja Pracy jest pewna. Odnośnik do odpowiedzi
wojciechbednarczuk 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Również zachęcam do wejścia na stronę PIPu. Tam masz całą masę druków dosłownie i są one dosłownie do wszystkiego. Zajrzyj Odnośnik do odpowiedzi
tolekbanan 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Sprawdź na stronie Państwowej Inspekcji Pracy. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi