Skocz do zawartości

Połączenie stanowisk podczas szkolenia

kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do zrobienia szkolenie bhp w kilku miejscach pracy. Są to małe zakłady dlatego zastanawiam się czy mogę w jakiś sposób połączyć te stanowiska które są do siebie podobne i przeprowadzić szkolenie tylko raz? Oczywiście resztę zrobię już indywidualnie, ale nie widzę sensu powtarzać czegoś 10 razy. 

Odnośnik do odpowiedzi

Przepisy prawa nie narzucają obowiązku, aby szkolenie robić w kilku miejscach. Najważniejsze na co należy zwróć uwagę jest to, aby szkolenie bhp było zgodne z ramowym programem szkolenia danego przedsiębiorstwa (stanowiska pracy) oraz obejmowało właściwą grupę (np. stanowiska administracyjno - biurowe, robotnicze, itp.)

Szczegóły odnośnie szkoleń bhp możesz uzyskać tutaj: szkolenia bhp

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 23.11.2016 o 20:44, Rafał Wielgus napisał:

Przepisy prawa nie narzucają obowiązku, aby szkolenie robić w kilku miejscach. Najważniejsze na co należy zwróć uwagę jest to, aby szkolenie bhp było zgodne z ramowym programem szkolenia danego przedsiębiorstwa (stanowiska pracy) oraz obejmowało właściwą grupę (np. stanowiska administracyjno - biurowe, robotnicze, itp.)

Szczegóły odnośnie szkoleń bhp możesz uzyskać tutaj: szkolenia bhp

Przydatny link, mam jednak pytanie czy szkolenia BHP można robić częściej niż to wymienione jest na samym początku tekstu? 

Odnośnik do odpowiedzi