kosa 0 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Mam do zrobienia szkolenie bhp w kilku miejscach pracy. Są to małe zakłady dlatego zastanawiam się czy mogę w jakiś sposób połączyć te stanowiska które są do siebie podobne i przeprowadzić szkolenie tylko raz? Oczywiście resztę zrobię już indywidualnie, ale nie widzę sensu powtarzać czegoś 10 razy. Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Przepisy prawa nie narzucają obowiązku, aby szkolenie robić w kilku miejscach. Najważniejsze na co należy zwróć uwagę jest to, aby szkolenie bhp było zgodne z ramowym programem szkolenia danego przedsiębiorstwa (stanowiska pracy) oraz obejmowało właściwą grupę (np. stanowiska administracyjno - biurowe, robotnicze, itp.) Szczegóły odnośnie szkoleń bhp możesz uzyskać tutaj: szkolenia bhp Odnośnik do odpowiedzi
FTWBurn 0 Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Dnia 23.11.2016 o 20:44, Rafał Wielgus napisał: Przepisy prawa nie narzucają obowiązku, aby szkolenie robić w kilku miejscach. Najważniejsze na co należy zwróć uwagę jest to, aby szkolenie bhp było zgodne z ramowym programem szkolenia danego przedsiębiorstwa (stanowiska pracy) oraz obejmowało właściwą grupę (np. stanowiska administracyjno - biurowe, robotnicze, itp.) Szczegóły odnośnie szkoleń bhp możesz uzyskać tutaj: szkolenia bhp Przydatny link, mam jednak pytanie czy szkolenia BHP można robić częściej niż to wymienione jest na samym początku tekstu? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi