RestauracjaDomi 1 Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Witam, na czym dokładnie polega badanie przez Sanepid restauracji, gdy idzie o możliwość otwarcia tam lokalu? Na co muszę się przygotować oraz jakie warunki spełnić? Proszę o pomoc kogoś, kto w praktyce przerabiał ten temat. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi
domestos 0 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Przede wszystkim zapoznaj się z przepisami i wymogami sanepidu, to taka podstawa. Obecnie obowiązuje dyrektywa 852.Zleć też badanie wody i pracowników. Zapoznaj się najlepiej z jakimś artykułem o odbiorze lokalu przez sanepid, bo im więcej się dowiesz tym lepiej. Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Wymagania sanepidu odnośnie lokali możesz znaleźć tutaj: wymagania sanepidu Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi