Wiolabukow 0 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Witam, Czy ktoś z Was przygotowywał kiedyś taki dokument i może podzielić się swoją wiedzą? Najbardziej interesują mnie zagrożenia biologiczne, jaką trzeba mieć wiedzę w tym zakresie? Proszę o szczegółowe informacje. Mam takie zadanie na studiach. Odnośnik do odpowiedzi
Marzena 45 4 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Należy dokonać oceny stabilności ładunku (w celu ustalenia rodzaju sprzętu pomocniczego do zastosowania na stanowisku pracy) oraz koniecznie w przypadku pracy ze zwierzętami przestrzegać instrukcji bezpiecznego postępowania. Hmm mysle, że opinia weterynarza też się przyda. Na pewno. Odnośnik do odpowiedzi
Sonsty765 0 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Sądzę, że przede wszystkim powinna być konsultacja z weterynarze. Zdecydowanie, zależy to również z jakimi zwierzętami będzie się miało kontakt. wydaje mi się, ze powinny być wykonane również odpowiednie szczepienia. na pewno okresowe badania muszą być wykonywane. Odnośnik do odpowiedzi
Bogus12 0 Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Na pewno konsultacja z weterynarze, obowiązkowe szczepienia pracowników, i cykliczne badania. Nie wiem jak często powinny być one wykonywane, ale na pewno częściej niż w przypadku pracy biurowej. Odnośnik do odpowiedzi
yockpl 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Zjedzenie przez lwa, krokodyla i tygrysa! Dodatkowo staranowanie przez słonia i hipopotama! Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 A robiąc jakieś szkolenie nie powinieneś mieć od razu jakiś wytycznych dot. pracy? Odnośnik do odpowiedzi
Szefowa wszystkich 0 Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Dnia 28.09.2016 o 12:19, Nataliamisiek napisał: A robiąc jakieś szkolenie nie powinieneś mieć od razu jakiś wytycznych dot. pracy? Zdecydowanie, na pewno taka osoba musi mieć jakieś szkolenie, nie może być tak, że pracujesz w takim miejscu i nie masz wstępnego szkolenia. Ryzyko zawodowe hmmm no na pewno jakieś choroby, uczelnia.. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi