fadert 1 Napisano 14 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2016 Tak jak w temacie. Orientuje się ktoś gdzie w Łodzi można odbyć takie szkolenie? Zależy mi na tym aby było to pełne merytoryczne szkolenie, które ma jakąś wartość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
adek1984 1 Napisano 20 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2016 Z tego co się orientuję, takie szkolenie przeprowadza firma Proxymo w różnych miejscowościach w Polsce (w Łodzi na pewno też, ale musisz się zorientować kiedy dokładnie). Koszt jednodniowego szkolenia to około 500zł. Niestety nie jestem w stanie określić ich wartości merytorycznej, ale opinie mają bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przeciętny człowiek 0 Napisano 20 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2016 Tak jak napisał kolega wyżej. Co do wartości merytorycznej są podobno bardzo ok. Może warto poszukać jakiś szkoleń e-learning. Na pewno znajdzie się jakaś firma oferująca takie szkolenia w wysokiej jakości zarówno pod względem merytorycznym jak i jakościowym. Moim zdaniem warto brać takie opcje pod uwagę. Są one wygodniejsze a czasami nawet lepsze od tych stacjonarnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ChMS 0 Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2016 szkolenia dane osobowe Znalazłem coś takiego. Liczę na to, że się przyda chociaż odrobinę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi