-
Liczba zawartości
13 -
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 Nie wyróżnia sięO Kasztix
-
Tytuł
Nowicjusz
-
Jaka jest najbezpieczniejsza przeglądarka internetowa?
Kasztix odpowiedział pittrice → na temat → Programy użytkowe
hmmm, Microsoft Edge ma automatyczne aktualizacje dzięki Windows Update, także wykrywa strony złośliwe i phishingowe. także myślę, że jest dobra- 7 odpowiedzi
-
- cyberbezpieczeństwo
- przeglądarka internetowa
-
(i 1 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Każda serwerownia powinna być wyposażona w instrukcję obsługi serwerowni. Tylko co ma być w niej zawarte? Proszę o podpowiedzi.
- 3 odpowiedzi
-
- instrukcja obsługi serwerowni
- serwerownia
-
(i 1 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Instrukcja zarządzania systemem informatycznym - co musi zawierać?
Kasztix odpowiedział nanga parbat → na temat → Dokumentacja administratora
Na stronie BHPEX takie coś jest https://www.bhpex.pl/sklep/instrukcja-zarzadzania-systemem-informatycznym-sluzacym-do-przetwarzania-danych-osobowych/ Procedura rozpoczęcia, zawieszenia i zakończenia pracy. Procedura tworzenia kopii zapasowych. Procedura dostępu podmiotów zewnętrznych. Procedura korzystania z Internetu. Procedura korzystania z poczty elektronicznej. Procedura nadawania uprawnień do przetwarzania danych osobowych. Procedura wykonywania przeglądów i konserwacji. -
Tak jak w temacie: jak najszybciej zaktualizować wszystkie sterowniki w Windows 10?
- 1 odpowiedź
-
- windows 10
- sterowniki
-
(i 1 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Jakoś darmowe mnie średnio przekonują... jakby się coś działo to na pomoc nie ma co liczyć. No ale przecież o czym ja mówię.. to zależy jak dużą firmą się zarządza
-
Co robić gdy komputer nie widzi sieci WiFi?
Kasztix odpowiedział internetowy gość → na temat → Urządzenia sieciowe
Może masz ukrytą sieć? Użyj funkcji łączenia się do sieci ukrytej. -
Jaki polecacie router z możliwością podłączania dysku twardego?
-
Najlepsza poczta pod względem bezpieczeństwa
Kasztix odpowiedział Robin Hood → na temat → Programy użytkowe
Najlepiej kupić sobie domenę i wtedy utworzyć skrzynkę Nikt przynajmniej nie będzie czytał moich "wypocin", jak to robią w każdej darmowej poczcie ? -
Jak wyżej. Macie sprawdzone sposoby?
-
Jaka jest najbezpieczniejsza przeglądarka internetowa?
Kasztix odpowiedział pittrice → na temat → Programy użytkowe
Gdzieś był artykuł, że Firefox najbezpieczniejszy, ale wielu przeglądarek nie uwzględnili w badaniach, np. Opery... także nie wiem czy brać taki ranking do serca.- 7 odpowiedzi
-
- cyberbezpieczeństwo
- przeglądarka internetowa
-
(i 1 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Kasztix zmienił swoje zdjęcie profilowe