Małami123 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Czy są jakieś uregulowania prawne mówiące o tym jaka temperatura powinna być utrzymywana w WC dla osób niepełnosprawnych oraz jaki powinien być tam wywiew powietrza? spotkałam się z 80m3/h i 26 stopnie C ale nie mam na to potwierdzenia w przepisach. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 oo matko. Wydaje mi się, że musi być taka sama jak w pomieszczeniu, a rzeczywiście podczas kontroli to sprawdzą? Odnośnik do odpowiedzi
wosk 0 Napisano 3 Października 2016 Share Napisano 3 Października 2016 Pewnie jak jest to toaleta dla niepełnosprawnych to zwracają na coś takiego większą uwagę i przy kontroli jak się trafi na upierdliwego inspektora to może chcieć to sprawdzić. Najlepiej byłoby się do tego zastosować i nie ryzykować wpadki na czymś tak błahym jak temperatura w WC. Odnośnik do odpowiedzi
Nataliamisiek 0 Napisano 4 Października 2016 Share Napisano 4 Października 2016 Nie może wynosić mniej niż 14°C bądź 18°C. Maksymalna temperatura w miejscu pracy budzi natomiast wiele wątpliwości. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi