MartaKr 0 Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Witam jestem student Politechnik Lubelskiej i pisze artykuł na temat wpływu szkolenia BHP przy użyciu platformy e-leranigowej na kształtowanie świadomości społecznej. W tym celu mam prośbę do osób które brały udział w takim szkoleniu o poświęcenie kilku minut na uzupełnienie ankiety w linku podanym poniżej. Ankiety zostaną wykorzystane do celów badawczych, Z góry dziękuję za poświęcony czas Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 No cóż, ktoś zaproponował taki temat, a ktoś go wybrał, bez komentarza Odnośnik do odpowiedzi
patrick 0 Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Wydaje mi się, że tego typu szkolenia to przyszłość. Zobaczcie ile czasu oszczędzamy na dojazdach, na organizowaniu całej otoczki szkolenia. W ten sposób same szkolenie jest tańsze i bardziej dostępne. Będzie popyt, będzie podaż. Odnośnik do odpowiedzi
polaris987 0 Napisano 15 Maja 2019 Share Napisano 15 Maja 2019 Wiele osób nie do końca ufa e-learningowi, no i szczerze mówiąc też się do nich zaliczałem- chociaż pozytywnie się zaskoczyłem. Brałem udział w szkoleniu firmy Meritum na Auditora wewnętrznego systemu BHP wg wymagań normy PN-N 18001:2004. Nie sądziłem, że cokolwiek zostanie mi w głowie, kiedy będę tylko siedział przed komputerem. A zostało! Polecam e-learning. Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Co ma wspólnego szkolenia BHP ze szkoleniami na audytora wewnętrznego - prawie nic. Odnośnik do odpowiedzi
GosiaSH 0 Napisano 11 Lipca 2019 Share Napisano 11 Lipca 2019 Kursy BHP online to nowoczesne podejście do zdobywania wiedzy, taka forma wyjścia naprzeciw nowym pokoleniom, które większość czynności realizują za pomocą strefy internetowej Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi