MonikkaD7 0 Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Miałam wypadek z obrażeniami w pracy, nie z mojej winy. Uzyskać odszkodowanie pomogli mi oni moderacja przez admina prowizja jest tam u nich od wyegzekwowanej kwoty i jest zależna od stopnia trudności oraz tego czy ma to być postępowanie polubowne czy polubowne + sądowe Mają także bezpłatne porady prawne. Odnośnik do odpowiedzi
Fudowsky 1 Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 No i co z tego że mają, kiepska reklama na serwisie Odnośnik do odpowiedzi
ewa3212 0 Napisano 20 Stycznia 2022 Share Napisano 20 Stycznia 2022 [url=https://softi.pl/]Reklama[/url] to nie wszystko. Wiele firm nie promuje się nigdzie, a świadczy na prawdę dobrej jakości usługi. Odnośnik do odpowiedzi
kenex 0 Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Witam mam pytanie do panstwa miałem wypadek w pracy z wysokośći jednak uznałem uraż ręki tak ze mam zerwany mięsień w przedramieniu i zerwane scięgna w przedramieniu ....ręka mi drętwieje i wogole nie mam siły w niej ...mam pytanie czy pracodawca ma mi zapłacić cale wynagrodzenie nawet do co zawsze pod stołem czy tylko to co mi wpływa na konto ?pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 9 Sierpnia 2023 Share Napisano 9 Sierpnia 2023 Wypłata wynagrodzenia pod stołem jest przestępstwem. Pracodawca ma obowiązek wypłacić to, co zawiera umowa o pracę. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi