MonikkaD7 0 Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2017 Miałam wypadek z obrażeniami w pracy, nie z mojej winy. Uzyskać odszkodowanie pomogli mi oni moderacja przez admina prowizja jest tam u nich od wyegzekwowanej kwoty i jest zależna od stopnia trudności oraz tego czy ma to być postępowanie polubowne czy polubowne + sądowe Mają także bezpłatne porady prawne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fudowsky 1 Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2018 No i co z tego że mają, kiepska reklama na serwisie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ewa3212 0 Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2022 [url=https://softi.pl/]Reklama[/url] to nie wszystko. Wiele firm nie promuje się nigdzie, a świadczy na prawdę dobrej jakości usługi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kenex 0 Napisano Wtorek o 20:14 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 20:14 Witam mam pytanie do panstwa miałem wypadek w pracy z wysokośći jednak uznałem uraż ręki tak ze mam zerwany mięsień w przedramieniu i zerwane scięgna w przedramieniu ....ręka mi drętwieje i wogole nie mam siły w niej ...mam pytanie czy pracodawca ma mi zapłacić cale wynagrodzenie nawet do co zawsze pod stołem czy tylko to co mi wpływa na konto ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi