Wioleta 0 Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 Jestem pracownikiem w branży cukierniczej. Chcemy postawić takie bariery: https://kamarprojekt.com/produkt/barierka-stalowa-z-poprzeczka-do-przykrecania/ na produkcji żeby zagrodzić dostęp osób postronnych do działających maszyn. Czy orientujecie się może, czy takie bariery muszą spełniać jakieś specjalne normy by móc je zastosować w przemyśle cukierniczym? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi
Hanna F. 2 Napisano 20 Września 2019 Share Napisano 20 Września 2019 Zgodnie z GIS ,,pomieszczenia, w których wykonywane są czynności związane z produkcją i obrotem żywnością muszą być utrzymywane w czystości i zachowane w dobrym stanie i kondycji technicznej, a ich wyposażenie, wystrój i konstrukcja mają eliminować ryzyko jej zanieczyszczenia, w celu zapewnienia bezpieczeństwa żywności." Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi