E N D R J U 0 Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Mógłby mi ktoś podać jakiś przykład ewentualnie, jakieś wskazówki co do stworzenia analizy zagrożeń ppoż? Odnośnik do odpowiedzi
agrofan 0 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Nie chodzi ci czasami o stworzenie instrukcji ppoż? jeżeli tak to tutaj znajdziesz gotowe produkty: Cytat https://www.bhpex.pl/sklep/strazacki-sprzet/ Odnośnik do odpowiedzi
E N D R J U 0 Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 22 godziny temu, agrofan napisał: Nie chodzi ci czasami o stworzenie instrukcji ppoż? jeżeli tak to tutaj znajdziesz gotowe produkty: Dziękuję, ale nie Ostatecznie, definitywnie, na sto procent chodzi mi o analizę zagrożeń ppoż Odnośnik do odpowiedzi
AsystentAsystenta 0 Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Dnia 4.11.2017 o 16:51, E N D R J U napisał: Mógłby mi ktoś podać jakiś przykład ewentualnie, jakieś wskazówki co do stworzenia analizy zagrożeń ppoż? nie wiem czy ktoś tego wcześniej nie zauważył ale nie ma czegoś takiego jak "analiza zagrożeń ppoż", analiza zagrożeń pożarowych jest chyba najbliżej Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi