zbigniewszczot 0 Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 Drogi Patryku jestem starym behapowcem z długoletnim stażem pracy na stanowisku specjalista ds. bhp. Udostępniam setki materiałów niezbędnych do prowadzenia stanowiska specjalisty do spraw bhp. Między innymi są: prezentacje, filmy, instrukcje maszyn i urządzeń, instrukcje stanowiskowe, programy komputerowe itd. kontakt ze mną: porta8@wp.pl - imię: Zbigniew Odnośnik do odpowiedzi
zbigniewszczot 0 Napisano 15 Lipca 2021 Autor Share Napisano 15 Lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 18:39, zbigniewszczot napisał: Drogi Patryku jestem starym behapowcem z długoletnim stażem pracy na stanowisku specjalista ds. bhp. Udostępniam setki materiałów niezbędnych do prowadzenia stanowiska specjalisty do spraw bhp. Między innymi są: prezentacje, filmy, instrukcje maszyn i urządzeń, instrukcje stanowiskowe, programy komputerowe itd. kontakt ze mną: porta8@wp.pl - imię: Zbigniew Odnośnik do odpowiedzi
zbigniewszczot 0 Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 Oferta Prowadzę działalność w zakresie bhp przez wiele, wiele lat. Zdobyłem doświadczenie praktyczne i posiadam wiele materiałów niezbędnych do prowadzenia działalności w zakresie bhp. W związku z tym posiadam te materiały do udostąpienia. Przydatne są w zakładach pracy o różnej strukturze organizacyjnej o różnej specyfice stosowania technologi produkcyjnej jak i usługowej. Między innymi opracowałem własne programy komputerowe o różnej tamatyce. Programy te można przekazywać upowszechniać na szkoleniach bhp i p.poż. poprzez rzutnik lub w komputerze dla pracowników nowoprzyjętych. Wiem, że kierownictwo zakładu nie zawsze ma czas aby szkolić, więc te programy są tak skonstruowane, że można usadzić na stanowisko komputerowe i pozwolić na samokształcenie nie wykluczając kontroli ze strony kierownictwa czy służby bhp. W tych programach są umieszczone takie materiały jak; filmy tematyczne, prezentacje, instrukcje stanowiskowe i maszyn i urządzeń, ryzyko zawodowe na różnych stanowiskach pracy. Spotkać w nich można narrację. Programy moje mają także wejście do internetu i pracę one line, gdzie można tekże śledzić wejście bieżących przepisów prawnych, kontakt z firmami wydawniczymi itp.Są łatwe w obsłudze z przyjemną oprawą wizerunkową np. po włączeniu startem programu wyświetlają się filmy, które w każdej chwili można wyłączyć. pożyteczna sprawą są testy egzaminacyjne wraz z kluczami odpowiedzi i możliwością przeprowadzenia egzaminu końcowego szkolenia indywidualnego z wydrukiem protokółu egzaminacyjnego, zaświadczenia odbycia szkolenia. Przy programie aby się nie zanudzić są różńego rodzaje dźwięków stanowiące przerywniki przystanokwe i śledzące zmiany danej tematyki. Programy są tak bogate w różne materiały, że wielokrotnie posiadają dużą pojemność Gb sięgającą do 7 mieszczącą się na płytach DVD z estetyczną grafiką i znamionami zawartości. Programy opisywane różnią się od programów instytucji wydawniczych tym, że są tańsze i po zakupie stanowią własność zakładu pracy a nie ciągłą opałatą roczną. Po roku bez wykupienia użytkowania w trybie tylko on line nie można wejść do internetu. Moje programy są zawsze aktualne i spezadaży na płytach DVD można lokować na pendrajfach lub innych nośnikach. Odnośnik do odpowiedzi
zbigniewszczot 0 Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 Teraz, zbigniewszczot napisał: Oferta Prowadzę działalność w zakresie bhp przez wiele, wiele lat. Zdobyłem doświadczenie praktyczne i posiadam wiele materiałów niezbędnych do prowadzenia działalności w zakresie bhp. W związku z tym posiadam te materiały do udostąpienia. Przydatne są w zakładach pracy o różnej strukturze organizacyjnej o różnej specyfice stosowania technologi produkcyjnej jak i usługowej. Między innymi opracowałem własne programy komputerowe o różnej tamatyce. Programy te można przekazywać upowszechniać na szkoleniach bhp i p.poż. poprzez rzutnik lub w komputerze dla pracowników nowoprzyjętych. Wiem, że kierownictwo zakładu nie zawsze ma czas aby szkolić, więc te programy są tak skonstruowane, że można usadzić na stanowisko komputerowe i pozwolić na samokształcenie nie wykluczając kontroli ze strony kierownictwa czy służby bhp. W tych programach są umieszczone takie materiały jak; filmy tematyczne, prezentacje, instrukcje stanowiskowe i maszyn i urządzeń, ryzyko zawodowe na różnych stanowiskach pracy. Spotkać w nich można narrację. Programy moje mają także wejście do internetu i pracę one line, gdzie można tekże śledzić wejście bieżących przepisów prawnych, kontakt z firmami wydawniczymi itp.Są łatwe w obsłudze z przyjemną oprawą wizerunkową np. po włączeniu startem programu wyświetlają się filmy, które w każdej chwili można wyłączyć. pożyteczna sprawą są testy egzaminacyjne wraz z kluczami odpowiedzi i możliwością przeprowadzenia egzaminu końcowego szkolenia indywidualnego z wydrukiem protokółu egzaminacyjnego, zaświadczenia odbycia szkolenia. Przy programie aby się nie zanudzić są różńego rodzaje dźwięków stanowiące przerywniki przystanokwe i śledzące zmiany danej tematyki. Programy są tak bogate w różne materiały, że wielokrotnie posiadają dużą pojemność Gb sięgającą do 7 mieszczącą się na płytach DVD z estetyczną grafiką i znamionami zawartości. Programy opisywane różnią się od programów instytucji wydawniczych tym, że są tańsze i po zakupie stanowią własność zakładu pracy a nie ciągłą opałatą roczną. Po roku bez wykupienia użytkowania w trybie tylko on line nie można wejść do internetu. Moje programy są zawsze aktualne i spezadaży na płytach DVD można lokować na pendrajfach lub innych nośnikach. kontakt: mail: portal8@wp.pl Odnośnik do odpowiedzi
zbigniewszczot 0 Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 3 minuty temu, zbigniewszczot napisał: kontakt: mail: portal8@wp.pl Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi