Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od jakiegoś czasu myślę poważnie nad produkcją herbaty z grzybka japońskiego, tzw.Kombuczy. Chciałabym aby produkcja ta docelowo była na większą skalę, tzn. zarejestrować to jako działalność gospodarczą i aby móc ją sprzedawać. Wiem, że jeśli chodzi o żywność i płyny wymagany jest wtedy szereg różnych kontroli, przez które trzeba przejść. Jakie warunki trzeba w takiej sytuacji spełniać? Czy możliwa jest produkcja tej hebaty w zaciszu domowym, czy potrzebny jest specjalnie oddzielony do tego lokal?

Z wyrazami szacunku, 

Roksana Staniszewska 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×