Product was successfully added to your shopping cart.

Opinie o sklepie

5 na podstawie 2995 ocen

5 ( 2994)  

4 ( 1)  

3 ( 0)  

2 ( 0)  

1 ( 0)  

Klienci najwyżej oceniali:

5Ocena ogólna

5 Czas wysyłki

5 Jakość produktów

5 Koszt wysyłki

5 Obsługa kupującego

Dobry sklep Janek , 12.07.2018 17:56:34

Potwierdzony zakup

Sklep POLECAM, szybko, sprawnie, ekspresowo, miło, profesjonalnie, właściwie, jak należy, w porządku, dobrze, miło, fajnie, hehe więcej określeń nie pamiętam.
Przydatna opinia? 0   0
dobra jakoś produktów ale beznadziejna obsluga Anna Dąbrowska , 11.07.2018 13:48:17

Potwierdzony zakup

Produkty tej firmy są naprawdę dobre.
Przydatna opinia? 0   0
Polecam :) Paweł Juszczyk , 05.07.2018 21:07:00

Potwierdzony zakup

Bardzo podoba mi się ten sklep, instrukcje dostępne miałem od razu po zakończeniu zamówienia. Polecam innym, którzy potrzebują szybko instrukcji, np. w czasie kontroli PIP.
Przydatna opinia? 0   0
EXTRA Janusz Polański , 08.05.2018 21:48:47

Potwierdzony zakup

Jestem pozytywnie zaskoczony zakupami w tym sklepie. Towar dostałem w kilka sekund :) rewelka
Przydatna opinia? 12   1
Polecam Jacek Wr. , 21.03.2018 08:53:47

Potwierdzony zakup

Jak zawsze, szybko i profesjonalnie. Karty oceny ryzyka zawodowego opracowane na najwyższym poziomie.
Przydatna opinia? 1   0
:))) Piotrek L. , 27.02.2018 14:03:31

Potwierdzony zakup

Wszystkiego najlepszego dla całego zespołu BHPEX. Obsługa na najwyższym poziomie.
Przydatna opinia? 36   0
Z wyrazami szacunku Sławomir Grześ , 20.02.2018 21:13:38

Potwierdzony zakup

Bardzo dziękuję za przesłane instrukcje które są zawsze na najwyższym poziomie fachowości i wiedzy praktycznej . Wszystkim firmom oraz zarządom i pracownikom zawsze polecam firmę BHPEX Sp. j.
Przydatna opinia? 19   0
Polecam ten sklep Daniel Zaręba , 12.02.2018 21:25:36

Potwierdzony zakup

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie, bardzo mi się spodobały, dokumentację ryzyka zawodowego otrzymałem w mgnieniu oka. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym kupującym. Z pewnością wrócę tu jeszcze a zakupy.
Przydatna opinia? 0   0
Genialny sklep Aleksandra Wałek , 12.02.2018 11:11:37

Potwierdzony zakup

Obsługa klienta na najwyższym poziomie !
Przydatna opinia? 1   0
Kolejne zakupy przebiegły idealnie Pitrek F. , 06.02.2018

Potwierdzony zakup

Kolejne zakupy i kolejny raz idealnie, szybko, automatycznie, ryzyko zawodowe dobrze przygotowane, tak trzymać :)
Przydatna opinia? 0   0
Świetny sklep Janusz Kowalski , 01.02.2018

Potwierdzony zakup

Co tu dużo pisać, porostu szybkie zakupy a towar pierwsza klasa. ocena ryzyka to mistrzostwo świata.
Przydatna opinia? 2   0
Super sklep jurek , 01.02.2018

Potwierdzony zakup

Polecam ;)
Przydatna opinia? 1   0
aleksandra aleksandra , 01.02.2018

Potwierdzony zakup

Wszystko super
Przydatna opinia? 2   0
Pozytywnie oceniam sklep ROMAN PAWLIK , 2018-01-29 13:36:53

Potwierdzony zakup

Wszystko ok, polecam
Przydatna opinia? 2   0
Szybka realizacja Natalia Szyszkiewicz , 2018-01-28 12:32:17

Potwierdzony zakup

Wszystko sprawnie i szybko ! Polecam !
Przydatna opinia? 1   0

Produkty 1 do 15 z 2995

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 200
Dodaj opinię