Product was successfully added to your shopping cart.

Opinie o sklepie

5 na podstawie 2992 ocen

5 ( 2992)  

4 ( 0)  

3 ( 0)  

2 ( 0)  

1 ( 0)  

Klienci najwyżej oceniali:

5Ocena ogólna

5 Czas wysyłki

5 Jakość produktów

5 Koszt wysyłki

5 Obsługa kupującego

EXTRA Janusz Polański , 08.05.2018 21:48:47

Potwierdzony zakup

Jestem pozytywnie zaskoczony zakupami w tym sklepie. Towar dostałem w kilka sekund :) rewelka
Przydatna opinia? 12   1
Polecam Jacek Wr. , 21.03.2018 08:53:47

Potwierdzony zakup

Jak zawsze, szybko i profesjonalnie. Karty oceny ryzyka zawodowego opracowane na najwyższym poziomie.
Przydatna opinia? 1   0
:))) Piotrek L. , 27.02.2018 14:03:31

Potwierdzony zakup

Wszystkiego najlepszego dla całego zespołu BHPEX. Obsługa na najwyższym poziomie.
Przydatna opinia? 36   0
Z wyrazami szacunku Sławomir Grześ , 20.02.2018 21:13:38

Potwierdzony zakup

Bardzo dziękuję za przesłane instrukcje które są zawsze na najwyższym poziomie fachowości i wiedzy praktycznej . Wszystkim firmom oraz zarządom i pracownikom zawsze polecam firmę BHPEX Sp. j.
Przydatna opinia? 19   0
Polecam ten sklep Daniel Zaręba , 12.02.2018 21:25:36

Potwierdzony zakup

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie, bardzo mi się spodobały, dokumentację ryzyka zawodowego otrzymałem w mgnieniu oka. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym kupującym. Z pewnością wrócę tu jeszcze a zakupy.
Przydatna opinia? 0   0
Genialny sklep Aleksandra Wałek , 12.02.2018 11:11:37

Potwierdzony zakup

Obsługa klienta na najwyższym poziomie !
Przydatna opinia? 1   0
Kolejne zakupy przebiegły idealnie Pitrek F. , 06.02.2018

Potwierdzony zakup

Kolejne zakupy i kolejny raz idealnie, szybko, automatycznie, ryzyko zawodowe dobrze przygotowane, tak trzymać :)
Przydatna opinia? 0   0
Świetny sklep Janusz Kowalski , 01.02.2018

Potwierdzony zakup

Co tu dużo pisać, porostu szybkie zakupy a towar pierwsza klasa. ocena ryzyka to mistrzostwo świata.
Przydatna opinia? 2   0
Super sklep jurek , 01.02.2018

Potwierdzony zakup

Polecam ;)
Przydatna opinia? 1   0
aleksandra aleksandra , 01.02.2018

Potwierdzony zakup

Wszystko super
Przydatna opinia? 2   0
Pozytywnie oceniam sklep ROMAN PAWLIK , 2018-01-29 13:36:53

Potwierdzony zakup

Wszystko ok, polecam
Przydatna opinia? 2   0
Szybka realizacja Natalia Szyszkiewicz , 2018-01-28 12:32:17

Potwierdzony zakup

Wszystko sprawnie i szybko ! Polecam !
Przydatna opinia? 1   0
Expresowo Iga Ohnsorge , 2018-01-27 14:44:11

Potwierdzony zakup

Ekspresowa przesyłka, polecam!
Przydatna opinia? 0   0
Rzetelnie Wojciech Sędzielowski , 2018-01-27 13:59:00

Potwierdzony zakup

Bardzo rzetelnie zrealizowane zamówienie
Przydatna opinia? 1   0
Miła obsługa Jarosław Zajączkowski , 2018-01-27 13:36:25

Potwierdzony zakup

Bardzo miła obsługa chętnie pomagają przy niedokładnie złożonym zamówieniu. Coraz krótszy czas oczekiwania przy nie wygórowanej cenie, szczerze polecam.
Przydatna opinia? 0   0

Produkty 1 do 15 z 2992

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 200
Dodaj opinię