BHPEX Logo
Kontakt 68 411 40 00

Dezodoryzacja

Co to jest dezodoryzacja?

Jest to usuwanie niepożądanego zapachu. Usuwany jest niepożądany zapach artykułów codziennego użytku, wody, olejów, ciała, powietrza wnętrz lub strumieni gazów, wprowadzanych do atmosfery z różnych instalacji (np. przemysł, hodowla, obiekty gospodarki komunalnej). Dezodoryzacja jest stosowana m.in. w przemyśle tłuszczowym, podczas wyrobu tłuszczów jadalnych. Dezodoryzacja strumieni gazów odlotowych z różnych obiektów działalności gospodarczej prowadzi do zmniejszenia strumienia zapachowego (ilości odorantów, emitowanych w jednostce czasu). Pozwala zmniejszyć odległości od obiektów, w jakich występują niepożądane zapachy („odory”).

Jeżeli masz problem z nieprzyjemnymi zapachami w pomieszczeniach przeznaczonych dla ludzi, zwierząt, itp., to musisz pamiętać, że samodzielna walka będzie czasochłonna i przyniesie słabe efekty. Aby cieszyć się neutralnym i przyjemnym zapachem zatrudnij specjalistów od dezodoryzacji z firmy BHPEX Sp.j. z Zielonej Góry tel. 68 411 40 00.

Problem nieprzyjemnych zapachów

Doskwiera Ci problem nieprzyjemnego zapachu w mieszkaniu lub w biurze? W związku z tym musisz wiedzieć, że dłuższe przebywanie w takim pomieszczeniu może powodować bóle głowy, ogólne zmęczenie organizmu, bóle mięśniowe co w konsekwencji może doprowadzić do poważniejszych chorób. Częstą przyczyną nieprzyjemnych zapachów może być obecność pleśni i grzybów które należy zwalczać poprzez dezynfekcję (…) czytaj więcej

Doraźne usuwanie zapachów

Decydując się na powierzenie czynności związanych z dezodoryzacją firmie zewnętrznej proponujemy kierować się skutecznością i jakością powierzonych usług. Firma BHPEX Wielgus Spółka Jawna oferuje dezodoryzację czyli usuwanie zapachów i inne usługi DDD na terenie Zielonej Góry, okolic i całego województwa lubuskiego. Oferowane usługi charakteryzują się najwyższym poziomem dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych metody i technologii które przynoszą zamierzony efekt znacznie szybciej, niż w przypadku tradycyjnych metod.

menu
dział HACCP