Skocz do zawartości

wosk

Członkowie
  • Liczba zawartości

    23
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Zawartość dodana przez wosk

  1. Według mnie jest to fikcją, bo w takim małym zakładzie jest niewiele pracy dla bhpowca i też o wiele mniej się dzieje niż w dużym zakładzie. Trudniej więc zdobyć dobre doświadczenie, szerokie i pełne. Wiedza zdobyta podczas szkoły iszkoleń jest po prostu o wiele mniej używana.
  2. Jaka sytuacja losowa? Może tak, ale człowiek został pobity w godzinach pracy. Jeśli zostałby pobity przez innego pracownika to w jaki sposób wtedy by się to traktowało?
  3. 2 tygodnie to trwa i raczej jest to stały okres czasu, nie ma szans, żeby to jakoś przyspieszyć.
  4. Pewnie jak jest to toaleta dla niepełnosprawnych to zwracają na coś takiego większą uwagę i przy kontroli jak się trafi na upierdliwego inspektora to może chcieć to sprawdzić. Najlepiej byłoby się do tego zastosować i nie ryzykować wpadki na czymś tak błahym jak temperatura w WC.
  5. Cześć! Jaką powierzchnię musi posiadać lokal, w którym tworzony jest i prowadzony żłobek? Ktoś pomoże? Szukałem w internecie jakiś informacji ale nic konkretnego nie znalazłem. Proszę o pomoc!
  6. Nie, budynek musi być podłączony do sieci, musisz zapewnić bieżącą wodę więc zbiornik odpada w takim wypadku.
  7. Jeżeli właściciele restauracji na to pozwalają to nie widzę problemu. Chociaż z drugiej strony jakiś zwierzak może przeszkadzać innym gościom, trzeba też uszanować ich prywatność.
  8. No sanepid na pewno będzie kontrolował taki magazyn bo to będzie miejsce związane z przechowywaniem żywności, nawet jeżeli nic z nią robić nie będziesz to musisz liczyć się z tym, że kontrolerzy sanepidu się zjawią.
  9. Nie jest z tym aż tak wiele roboty, trwa może to i trochę czasu ale raczej bezproblemowo powinnaś przejść tą procedurę. Jednak z doświadczenia Ci powiem, że w dzisiejszych czasach taki sklep monopolowy to nie to samo co parę lat temu, ciężko się jest utrzymać na rynku, trzeba mieć dobrą lokalizację a to na ogół wyższy czynsz jeżeli wynajmuję się dany lokal. I to praca w weekendy, święta bo wtedy jeżeli masz otwarte (a musisz mieć, uwierz na słowo) to są największe utargi, zwłaszcza w jakieś dni kiedy pozamykane są wszystkie supermarkety i hipermarkety. Dużo z tym problemów jest, w pracy
  10. wosk

    Gatronomia a zarost

    Chodzi o pracę w kuchni, dlatego pytałem.
  11. wosk

    Gatronomia a zarost

    A jak wygląda sprawa z długimi włosami?
  12. Jak w temacie - jakie dokładnie systemy wdraża się przy produkcji żywności?
  13. Hej, czy osoba zatrudniona w gastronomii może nosić zarost? Zwracano mi już kilka razy uwagę, ale nie wiem jak się to ma w świetle prawa.
  14. Witam. Czy w barze musi zostać wydzielona toaleta dla konsumentów? Dzięki za pomoc.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum dyskusyjnego należy zaakceptować regulamin oraz Politykę prywatności znajdujące się pod adresem: Regulamin oraz Polityka prywatności