+Ksawery+
Członkowie-
Liczba zawartości
8 -
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 Nie wyróżnia sięO +Ksawery+
-
Tytuł
Nowicjusz
Ostatnie wizyty
Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.
-
Wymagania przy ogrzewaniu gazowym
+Ksawery+ odpowiedział +Ksawery+ → na temat → Wymagania ochrony przeciwpożarowej
W takim wypadku jak zabezpieczane są takie przydomowe butle, może jakieś przepisy?- 6 odpowiedzi
-
- ogrzewanie
- gaz
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Refundacja okularów korygujących
+Ksawery+ odpowiedział asterix → na temat → Wymagania prawne w zakresie bhp
Pracownikiem, zgodnie z przepisami Kodeksu pracy jest osoba zatrudniona na podstawie umowy o pracę, powołania, mianowania, wyboru oraz spółdzielczej umowy o pracę. Natomiast pracownikiem w rozumieniu wspomnianego rozporządzenia, jest każda osoba zatrudniona przez pracodawcę, użytkująca w czasie pracy monitor ekranowy co najmniej przez połowę dobowego wymiaru czasu pracy. Ponadto, zgodnie z art. 304 Kodeksu pracy, pracodawca jest zobowiązany zapewnić bezpieczne i higieniczne warunki pracy, o których mowa w art. 207 § 2 Kodeksu pracy, osobom fizycznym wykonującym pracę na innej podstawie niż stosunek pracy w zakładzie pracy. Przepis ten może stanowić podstawę do zapewnienia okularów również osobom zatrudnionym na podstawie umowy zlecenie. -
Jaki rodzaj czujki dymu wybrać
+Ksawery+ odpowiedział BusinessMan → na temat → Urządzenia przeciwpożarowe
Z takiego opisu wynika, że w tym pomieszczeniu ogień może się rozprzestrzenić bardzo szybko więc ze spokojnym sumieniem mogę ci powiedzieć, że najlepszy będzie czujnik izotopowy (jonizacyjny) -
Informowanie o ocenach na wywiadówce
+Ksawery+ odpowiedział Joanna → na temat → Wymagania prawne i obowiązki ABI, ADO, ASI
Też nie wydaje mi się że istnieje takie coś Teoretycznie Nauczyciel przedstawiając oceny ucznia działa dla jego dobra, ja tak to rozumiem. -
Wymagania przy ogrzewaniu gazowym
+Ksawery+ odpowiedział +Ksawery+ → na temat → Wymagania ochrony przeciwpożarowej
Dziękuję za odpowiedź ale nie do końca o to mi chodziło. Czy mam Dokupić jakieś rzeczy itp. ?- 6 odpowiedzi
-
- ogrzewanie
- gaz
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Aktulizacja IBP instrukcji bezpieczeństwa pożarowego
+Ksawery+ odpowiedział Woźniak → na temat → Instrukcje bezpieczeństwa pożarowego
Osobiście słyszałem, że takiej aktualizacji może dokonać wyłącznie autor bo to podchodzi pod prawa autorskie ile w tym prawdy nie wiem, może wypowie się ktoś inny. -
Jeżeli masz już odpowiednią wiedzę, to brakuje ci tylko doświadczenia, nie wiem czy to do końca jest wszystko ale chyba żadnych dodatkowych szkoleń nie musisz przechodzić
- 7 odpowiedzi
-
- bhp
- bezpieczeństwo
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Witam serdecznie, Jakie formy zabezpieczenia powinny zastosować osoby które decydują się na montaż przydomowej butli gazowej wraz z instalacją do podgrzewania powietrza i wody? Nie mogłem znaleźć dogodnego miejsca do umieszczenia tego postu Z góry dziękuję za odpowiedzi
- 6 odpowiedzi
-
- ogrzewanie
- gaz
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami: