Skocz do zawartości

MABO

Członkowie
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Nie wyróżnia się

O MABO

  • Tytuł
    Nowicjusz
  1. Witam Pracodawca otwiera lokal gastronomiczny w którym będzie można kupić gotowe danie obiadowe w opakowaniu plastikowym, po czym klient po zakupie będzie miał możliwość podgrzania porcji obiadowej w kuchence mikrofalowej i spożycia na miejscu ( kuchenki mikrofalowe - sztuk 12 będą zamontowane w witrynie) Moje pytanie brzmi, jakie trzeba spełnić procedury bezpieczeństwa względem używania kuchenek mikrofalowych przez klienta, pracownika można przeszkolić z zakresu BHP, zapoznać z instrukcją BHP a co w takim przypadku???
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum dyskusyjnego należy zaakceptować regulamin oraz Politykę prywatności znajdujące się pod adresem: Regulamin oraz Polityka prywatności