Skocz do zawartości

arkaszka

Członkowie
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Zawartość dodana przez arkaszka

  1. zakażenie następuje podczas kontaktu z aerozolem, najgroźniejsze są prysznice, fontanny itd
  2. kanały wentylacyjne muszą być zmywalne, albo obudowane, tak aby nie gromadził się na nich pył i brud
  3. wymagania co do lokalu to minimum 3,05, jeśli lokal niższy trzeba występować o odstępstwo, tak samo jak w przypadku braku światła w dziennego w kuchni. Generalnie oprócz kilku wyjątków musi być toaleta dla personelu i jeśli występujesz o koncesje na alkohol to także dla klientów. Zlewów może być naprawdę dużo, kwestia technologii ale w przypadku kuchni to kilka sztuk plus zmywalnia naczyń, obieralnia warzyw itd
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum dyskusyjnego należy zaakceptować regulamin oraz Politykę prywatności znajdujące się pod adresem: Regulamin oraz Polityka prywatności