Greta Malik 0 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Chcę mieć pewność, że nikt nie podłącza się do mojego WIFI. Jak sprawdzić router? Odnośnik do odpowiedzi
Robin Hood 1 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Można wymienić wiele porad, np. zmianę domyślnego hasła administratora. Dlaczego? Duża część ruterów ma z góry ustawione domyślne hasła administratora, a hakerzy bez przerwy próbują rozszyfrowywać takie hasła, gdyż dałoby to dostęp do wielu urządzeń jednocześnie. Zatem przy pierwszym logowaniu do konsoli zarzadzania - radzę zmienić hasło Odnośnik do odpowiedzi
Znawca22 0 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Jest wiele programów, które dają możliwość sprawdzenia, jakie urządzenia są podłączone do sieci Wi-Fi. Odnośnik do odpowiedzi
pittrice 4 Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Dnia 05.11.2019 o 09:01, Greta Malik napisał: Chcę mieć pewność, że nikt nie podłącza się do mojego WIFI. Jak sprawdzić router? Jest taki program Who’s on my WiFi, więc w tym przypadku bez routera... Odnośnik do odpowiedzi
knowyourbuilding85 0 Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 The Internet of Things (IoT - Internet of Things or Intelligence of Things) is simply a system of electronic devices that can automatically communicate and exchange data via the network without human intervention. Know Your Building IOT,home automation system and energy managemen systemt for household and commercial buildings. Odnośnik do odpowiedzi
knowyourbuilding85 0 Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 https://knowyourbuilding.com/ Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi