Greta Malik 0 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2019 Chcę mieć pewność, że nikt nie podłącza się do mojego WIFI. Jak sprawdzić router? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Robin Hood 1 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2019 Można wymienić wiele porad, np. zmianę domyślnego hasła administratora. Dlaczego? Duża część ruterów ma z góry ustawione domyślne hasła administratora, a hakerzy bez przerwy próbują rozszyfrowywać takie hasła, gdyż dałoby to dostęp do wielu urządzeń jednocześnie. Zatem przy pierwszym logowaniu do konsoli zarzadzania - radzę zmienić hasło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Znawca22 0 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2019 Jest wiele programów, które dają możliwość sprawdzenia, jakie urządzenia są podłączone do sieci Wi-Fi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pittrice 4 Napisano 7 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2019 Dnia 05.11.2019 o 09:01, Greta Malik napisał: Chcę mieć pewność, że nikt nie podłącza się do mojego WIFI. Jak sprawdzić router? Jest taki program Who’s on my WiFi, więc w tym przypadku bez routera... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi