Kris 0 Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Witam mam takie pytanko mam kwalifikacje technik BHP plus ukończony Kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu czy mogę przeprowadzać szkolenia okresowe jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2018 To zależy jaki jest Twój status: 1. Jeżeli chcesz prowadzić szkolenie jako samozatrudniony - to nie możesz. Zgodnie z § 4. 1. Szkolenie może być organizowane i prowadzone przez pracodawców lub, na ich zlecenie, przez jednostki organizacyjne uprawnione do prowadzenia działalności szkoleniowej w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy na podstawie przepisów o systemie oświaty. Jezeli jesteś zatrudniony w takiej jednostce to możesz prowadzić takie szkolenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kris 0 Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Tak się składa ze pracuje w służbie zdrowia całkiem na innym stanowisku ale ostatnio wezwał mnie dyrektor i zaproponował mi żebym przejął stanowisko BHP bo poprzedni bhp owiec nic nie robił a chcieli by żeby bhp-owiec był miejscu . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Na samodzielnym stanowisku u pracodawcy albo przy wykonywaniu dodatkowych obowiązków BHP - to możesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi