Alicja Morawska 0 Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2018 Dzień dobry Przychodzę do Was dzisiaj z konkretnym pytaniem. To forum dla fachowców, więc na pewno dobrze trafiłam Zmieniam branżę zawodową, po głowie od dawna chodzi mi właśnie praca jako bhp-owiec. Napiszcie proszę jakie studia najlepiej skończyć, żeby zacząć pracę w tym zawodzie? Myślę o studiach podyplomowych ( bo jestem już dawno po studiach I i II stopnia) w CKP w Łodzi. Od jakiegoś czasu czytam o bhp, jakąś wiedzę ( małą) ale mam. Czy warto robić kolejne studia? Czy może po prostu skończyć kursy, szkolenia, zdobyć odpowiednie certyfikaty? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Wielgus 106 Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Studia podyplomowe BHP muszą zapewniać doświadczoną kadrę, a nie jak większość jeden dr bez doświadczenia i prowadzi całe studia. Musi być kadra doświadczona, z dużych firm produkcyjnych, z PIP, z PSP, Sanepidu, z laboratorium pomiarów, UODO, rzeczoznawca ppoż, prawnik, audytor ISO - wtedy takie studia mają sens. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sylwia_35 0 Napisano 4 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Osobiście kończyłam BHP I PPOŻ w WSKZ-cie. Mnie zależało, by wiedza była aktualna (w końcu przepisy trzeba mieć w małym palcu). Dopytywałam i sprawdzałam też wykładowców- kadra złożona też z praktyków, co pozwala na uzyskanie rzetelnej wiedzy pomimo studiów w formie online. Mogę polecić :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi