Monia 0 Napisano 29 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2017 Witam serdecznie, czy szkolenie wstępne może być przeprowadzone przez BHPowca z zewnątrz jeśli zakład pracy ma swojego, ale w miejscowości położonej 300km dalej? Nie chcemy wysyłać BHPowca z firmy bo to strasznie daleko, a to tylko kilka godzin szkolenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Grzesio 0 Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Tego nie wiem, ale zastanawia mnie w ogóle jak Wy w taki sposób funkcjonujecie. Jak bhpowiec ma jakąś sprawę do rozwiązania na terenie zakładu pracy to też wysyłacie koogś z zewnątrz? Jeśli tak to masz już odpowiedź. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Dnia 3.04.2017 o 11:45, Grzesio napisał: Tego nie wiem, ale zastanawia mnie w ogóle jak Wy w taki sposób funkcjonujecie. Jak bhpowiec ma jakąś sprawę do rozwiązania na terenie zakładu pracy to też wysyłacie koogś z zewnątrz? Jeśli tak to masz już odpowiedź. Zgadzam się z Grzesiem. Skoro w innych sytuacjach wysyłacie swojego bhpowca do tego zakladu pracy to i w tej sytuacji powinniście tak zrobić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi