cepelia 0 Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Hej! Słuchajcie mam pewien problem. W ocenie ryzyka zawodowego na stanowisku wyposażonym w monitory ekranowe jest pytanie czy podłoga jest wykonana z materiałów elektrostatycznych. Ja niestety nie mam pojęcia czy tak jest, bo jedynie wynajmuje pomieszczenie, a właściciel nie wie nic tymbardziej. Co robić? Odnośnik do odpowiedzi
Monia 0 Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Ja jestem zdania, że podłoga z materiałów elektrostatycznych jest zazwyczaj wykonywana specjalnie na zamówienie, więc jeśli właściciel tego nie wie to całkiem możliwe, że to nie jest taka podłoga. Odnośnik do odpowiedzi
jaco 0 Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Dnia 29.03.2017 o 13:59, Monia napisał: Ja jestem zdania, że podłoga z materiałów elektrostatycznych jest zazwyczaj wykonywana specjalnie na zamówienie, więc jeśli właściciel tego nie wie to całkiem możliwe, że to nie jest taka podłoga. Dokładnie tak. Jeśli nie wie o tym właściciel to znaczy, że podłoga jest wykonana z czegoś innego. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi