juras 2 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Hej mam problem i wiem, że to moja wina bo za późno się zorientowałem. Brałem udział w szkoleniu i nie mam żadnego certyfikatu. Co mogę zrobić w związku z tym? Odnośnik do odpowiedzi
Stolniygrad 0 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 55 minut temu, juras napisał: Hej mam problem i wiem, że to moja wina bo za późno się zorientowałem. Brałem udział w szkoleniu i nie mam żadnego certyfikatu. Co mogę zrobić w związku z tym? Zgłoś się do firmy, która przeprowadzała szkolenie? Powinni Ci wydać taki certyfikat bez większych problemów. Odnośnik do odpowiedzi
FTWBurn 0 Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Popieram Stolniygrada, powinieneś najpierw dostać jakiś kontakt do ludzi, którzy prowadzili te szkolenie i wydaję mi się, że jeżeli będzie taka możliwość to prześlą Ci taki certyfikat i będzie po problemie. Dlatego postaraj się najpierw właśnie skontaktować się z firmą, ludźmi, którzy robili u Ciebie w firmie szkolenie. Nie ma co kombinować, najlepiej szukać u źródła. Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 A czy mógłbyś polecić jakąś firmę, która przeprowadzała Ci takie szkolenie? Szukam czegoś dla narzeczonej, ona słabo rozeznaje się w w forach, a ja szukam czegoś dobrego i sprawdzonego. Może byś polecił tą firmę która Tobie udzielała szkolenia? Odnośnik do odpowiedzi
Aleksandra Ferenc 1 Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 Polecamy szkolenia z ochrony danych osobowych organizowane przez nasza firmę. Terminarz szkoleń dostępny na stronie internetowej. Wydajemy odpowiednie zaświadczenia po ukończeniu szkoleń. Zapraszamy. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi