Bączek 0 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 Hej, hej! Potrzebuję znaku z zakazem stosowania mp4 i mp3 w zakładzie pracy. Wiecie gdzie mogę stworzyć coś takiego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wosk 0 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 A nie da się czegoś takiego kupić? Skoro są znaki z zakazem palenia to i z zakazem słuchania muzyki powinny być. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stolniygrad 0 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 Nie spotkałem się z takimi znakami do kupienia w swojej praktyce. Może zgłoś się do jakiegoś grafika, wykona on Ci taki znak od ręki w jakimś programie graficznym. Nie powinna to być droga usługa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nim 1 Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2016 18 godzin temu, Stolniygrad napisał: Nie spotkałem się z takimi znakami do kupienia w swojej praktyce. Może zgłoś się do jakiegoś grafika, wykona on Ci taki znak od ręki w jakimś programie graficznym. Nie powinna to być droga usługa. Zgadzam się. Lepiej nie robić tego na własną rękę jeśli nie masz wprawy i zdolności, bo zrobisz coś co zamiast w powagę będzie wprawiało pracowników w śmiech. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
JakubWałbrzych 0 Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2016 4 godziny temu, Nim napisał: Zgadzam się. Lepiej nie robić tego na własną rękę jeśli nie masz wprawy i zdolności, bo zrobisz coś co zamiast w powagę będzie wprawiało pracowników w śmiech. 23 godziny temu, Stolniygrad napisał: Nie spotkałem się z takimi znakami do kupienia w swojej praktyce. Może zgłoś się do jakiegoś grafika, wykona on Ci taki znak od ręki w jakimś programie graficznym. Nie powinna to być droga usługa. Jak się miało styczność z jakimś programem do tworzenia grafiki to raczej nie będzie to wielki problem. Zawsze można też skorzystać z usług grafika komputerowego, tak jak pisał @Stolniygrad. Sam żadnej takiej strony w necie nie znam niestety. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi