Bączek 0 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 Cześć, potencjalny pracownik mojego zakładu pracy przedstawił zaświadczenie o ukończonym kursie wózków widłowych po angielsku, które zrobił w Wielkiej Brytanii. Czy my możemy je uznać? Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wosk 0 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 ;Pytanie trochę głupie. Jeśli zostanie przetłumaczone i będzie odpowiadać polskiemu szkoleniu to jak najbardziej powinniście je uznać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stolniygrad 0 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 44 minuty temu, wosk napisał: ;Pytanie trochę głupie. Jeśli zostanie przetłumaczone i będzie odpowiadać polskiemu szkoleniu to jak najbardziej powinniście je uznać. Czy wystarczy zwykły tłumacz? Czy też trzeba to jeszcze jakoś notarialnie potwierdzić? Miałem kiedyś podobny przypadek, jednak nie zatrudniłem pracownika ale mnie to ciekawi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi