RestauracjaDomi 1 Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Witam, na czym dokładnie polega badanie przez Sanepid restauracji, gdy idzie o możliwość otwarcia tam lokalu? Na co muszę się przygotować oraz jakie warunki spełnić? Proszę o pomoc kogoś, kto w praktyce przerabiał ten temat. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi
FTWBurn 0 Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Poszukaj na forum w rubryce : https://www.bhpex.pl/forum/dyskusyjne/28-wymagania-sanitarne/ Sam znalazłem parę tematów podobnych do Twojego: https://www.bhpex.pl/forum/temat/22-lokal-gastronomiczny/ https://www.bhpex.pl/forum/temat/33-food-truck-a-sanepid/ https://www.bhpex.pl/forum/temat/367-wymagania-co-do-pubu/ Przejrzyj dokładnie te tematy. Odnośnik do odpowiedzi
Zenek 0 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Dnia 29.11.2016 o 15:39, FTWBurn napisał: Poszukaj na forum w rubryce : https://www.bhpex.pl/forum/dyskusyjne/28-wymagania-sanitarne/ Sam znalazłem parę tematów podobnych do Twojego: https://www.bhpex.pl/forum/temat/22-lokal-gastronomiczny/ https://www.bhpex.pl/forum/temat/33-food-truck-a-sanepid/ https://www.bhpex.pl/forum/temat/367-wymagania-co-do-pubu/ Przejrzyj dokładnie te tematy. A ja dodałbym jeszcze poszukanie tutaj na forum kogoś kto pracuje w sanepidzie. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi