Lexis 6 Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Jaki jest średnio koszt szkolenia bhp, które przeprowadza zewnętrzna firma? Odnośnik do odpowiedzi
Dawid P 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Na jakie stanowisko? Cena za szkolenie wstępne, okresowe zwykłego pracownika waha się między 50-80 zł. Szkolenie pracodawcy, osoby kierującej pracownikami to już wyższe stawki od 180 zł do 200 zł. Sprecyzuj o jakie szkolenia dokładnie chodzi. Odnośnik do odpowiedzi
juras 2 Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Szkolenie pracownika na stanowisku roboczym - 50 zł Szkolenie pracownika biurowego / administracyjnego - 50 zł Pracodawca / kierownik - 130 zł Szkolenia wstępne - od 40 do 50 zł Ocena ryzyka zawodowego - od stanowiska 150 zł Odnośnik do odpowiedzi
Bączek 0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Wszystko zależy jakie to ma być szkolenie, jednak osoby, które już Ci odpowiedziały podały plus/minus obowiązujące dzisiaj stawki za różne szkolenia. Odnośnik do odpowiedzi
ArturBejm 2 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Wystarczy rzucić okiem na informacje zawarte w cennikach poszczególnych firm. Ale średnie stawki od osoby są rzędem 40-100 zł. Jednak warto zwrócić uwagę na możliwe do negocjacji obniżki, gdy mamy grupę większą, wtedy te koszty mogą spaść nawet do kwot rzędem 10/20 zł za osobę. Dlatego warto przeprowadzać je w większych grupach, aby finansowo było to opłacalne. Nowych pracowników samemu tez możemy przeszkolić, na podstawie materiałów z szkolenia. Odnośnik do odpowiedzi
KlaKu 0 Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Zrób rozeznanie w internecie jak wyglądają mniej więcej stawki w różnych firmach zajmujących się takimi szkoleniami. Dobrze też poszukać w najbliższej okolicy takich firm, zadzwoń, spytaj o cennik, spróbuj wynegocjować dobre ceny. U mnie bardzo często działało kiedy wracałem do tej samej firmy, byłem stałym klientem dodatkowo wśród znajomych oraz kontrahentów polecał firmę z której usług korzystałem. Dzięki temu mogłem zawsze liczyć na rabaty i zniżki, nawet kiedy nie udawało mi się uzbierać większej ilości osób do szkolenia, wtedy nawet nie korzystałem ze zniżki grupowej. Pamiętaj o tym, że każdy lubi i szanuję stałych klientów, którzy zapewniają mu zarobek. Zdarzało mi się płacić za szkolenie osoby na stanowisku kierowniczym tak jak za zwykłe szkolenie BHP. Podstawa to wracać do jednej i tej samej firmy i walczyć o rabaty. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi