Lena 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Witam, gdzie się udać, żeby uzyskać takie zaświadczenie? Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
yockpl 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Takie zaświadczenie uzyskasz w Krajowym Rejestrze Karnym. Musisz tylko złożyć odpowiedni wniosek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Małami123 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Informacja z Krajowego Rejestru Karnego jest dostępna, tylko musisz wypełnić i wysłać formularz zamówienia. Na jeden ze stron KRK znalazłam taką ot. informacje: 2. Na e-mail zostanie przesłany w załączniku gotowy do wydrukowania i podpisania wniosek oraz pełnomocnictwo na zaświadczenie o niekaralności. 3. Wydrukowany i podpisany dokument należy odesłać Pocztą Polską na adres podany w kontakcie 4. Po otrzymaniu - dokument niezwłocznie zostanie złożymy w Krajowym Rejestrze Karnym. 5. Zaświadczenie zostanie zeskanowane i wysłane na adres email zaś oryginał zostanie doręczony Pocztą Polską (wszystkie kraje) lub kurierem (tylko Polska). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Persona Non Grata 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Warto pamiętać o tym, że za takie zaświadczenie trzeba zapłacić, nie jest one darmowe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztof26 0 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Ile kosztuje takie zaświadczenie? Mógłby ktoś mi przesłać rachunek na który należy ją przesłać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marzena 45 4 Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 1 godzinę temu, Krzysztof26 napisał: Ile kosztuje takie zaświadczenie? Mógłby ktoś mi przesłać rachunek na który należy ją przesłać? Pozdrawiam Z tego co wiem to około 100zł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomy12 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 A jak długo się na nie czeka? Pracodawca może sobie zażądać od tak sobie? Czy musi mieć jednak jakiś istotny powód? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sonsty765 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 Ja płaciłam ostatnio 80 zł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sonsty765 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 3 godziny temu, Tomy12 napisał: A jak długo się na nie czeka? Pracodawca może sobie zażądać od tak sobie? Czy musi mieć jednak jakiś istotny powód? Jeśli twoja praca ma wiązać się z jakaś dużą odpowiedzialnością, to jak najbardziej. Myślę, że w policji takie zaświadczanie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Furentisque 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 3 godziny temu, Tomy12 napisał: A jak długo się na nie czeka? Pracodawca może sobie zażądać od tak sobie? Czy musi mieć jednak jakiś istotny powód? Są takie zawody gdzie jest to wymagane, policja, straż miejska, firmy ochroniarskie. Z tego co wiem, to okres nie jest zbyt długi, bardzo często są nawet wydawane od ręki. Nie wiem też skąd takie kosmiczne kwoty, z tego co wiem to koszt zaświadczenia elektronicznie wynosi 20 zł, w wersji papierowej 30 zł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sonsty765 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 1 godzinę temu, Furentisque napisał: Są takie zawody gdzie jest to wymagane, policja, straż miejska, firmy ochroniarskie. Z tego co wiem, to okres nie jest zbyt długi, bardzo często są nawet wydawane od ręki. Nie wiem też skąd takie kosmiczne kwoty, z tego co wiem to koszt zaświadczenia elektronicznie wynosi 20 zł, w wersji papierowej 30 zł. Ja płaciłam 70 zł, plus kopia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bogus12 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 Aby uzyskać zaświadczenie o niekaralności, należy zgłosić się do wspomnianego wyżej Krajowego Rejestru Karnego, a dokładnie do Biura Informacyjnego jemu podlegającemu.Formularz, jaki musimy wypełnić, aby uzyskać zaświadczenie o niekaralności, można pobrać z placówek sądowych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gothic 4 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 Faktycznie jakieś dziwnie wysokie te ceny u Was za te zaświadczenie o niekaralności. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bogus12 0 Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2016 Nie wiem czy to zależy od kopi, odpisu, ilości? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi