domestos 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Kiedy drabina musi być wyposażona w kosz ochronny? Szukałem na szybko jakiś przepisów ale nic nie znalazłem. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gothic 4 Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2016 http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20020750690 Poszukaj dokładnie tutaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
domestos 0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Zupełnie nic z tego nie rozumiem. Sprawdziłem ten dokument, który wkleiłeś, ale naprawdę nie mam pojęcia jak to rozwiązać. Nie wiem , może ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć? Może ktoś z Was dokładnie wie ze swojego przykładu kiedy taka drabina musi mieć ten cały kosz ochronny? Ja szukam w sieci, ale odpowiedzi i zdania są różne, dlatego nie wiem jak się do tego odnieść, ale chcę być fair i nie chcę mieć problemów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
karburator 2 Napisano 14 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Z tego co znalazłem w internecie to drabina musi posiadać kosz ochronny w przypadku kiedy drabina jest wyższa niż wysokość 3 m. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
andrzej123 0 Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2016 O 14.08.2016 at 18:16, karburator napisał: Z tego co znalazłem w internecie to drabina musi posiadać kosz ochronny w przypadku kiedy drabina jest wyższa niż wysokość 3 m. Również po krótkich poszukiwaniach znalazłem tą samą informację. Też nie potrafiłem znaleźć konkretnej odpowiedzi z tego linka, który posłużył się gothic i zdecydowanie łatwiej było coś wyszperać w internecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tolekbanan 0 Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2016 Jeśli drabina jest wyższa niż 3 metry - powinna posiadać takowy kosz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi