Rafał Wielgus 106 Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Na naszym blogu pojawił się artykuł związany z instrukcjami bhp. Otrzymasz odpowiedzi na temat: Co to jest instrukcja bhp. Jaka jest różnica między instrukcją bhp a stanowiskową instrukcją bhp? Zawartość instrukcji stanowiskowej bhp. Wymagany wygląd i kolorystyka instrukcji bhp. W jaki sposób należy zapoznać pracownika z instrukcją bhp? Czy pracodawca musi opatrzyć każdą instrukcję bhp swoim podpisem? Czy pracodawca musi przekazać instrukcje stanowiskowe absolutnie wszystkim pracownikom? oraz wiele innych. A to wszystko pod adresem: Wymagania dla instrukcji bhp 3 Odnośnik do odpowiedzi
czlowiekXXI 0 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Super! Bardzo fajne i przydatne miejsce! Chodząc sobie po tym forum naprawdę odnajduje odpowiedzi na wszelkie nurtujące mnie pytania. Fajnie, że jest tutaj tak ludzko, a nie biurowo-urzędowy bełkot. Powinniśmy stawiać na takie hydeparki w internecie. To forum właśnie z takim miejscem mi się kojarzy i bardzo mnie zadowala. Odnośnik do odpowiedzi
wojciechbednarczuk 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Naprawdę zajefajna sprawa. Robota zrobiona kompleksowo od początku do końca. Zastanawiałem się czy jest jakieś pytanie zwiazane z BHP na które tu nie udzielono odpowiedzi i doszedłem do wniosku że pewnie nie Bardzo fajne miejsce! Odnośnik do odpowiedzi
Frodo1988 0 Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Dobrze przeprowadzone szkolenia i kursy z zakresu bhp, wcale nie muszą być nudne. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi