kamila 0 Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2016 Jak wygląda szkolenie/kurs na inspektora ppoż? Jakie są wymagania wobec osób, które chcą uzyskać owe kwalifikacje? Czy można przejść taki kurs przez internet, ile kosztuje i jak to wygląda w praktyce - warto? Jak długo trwa? Możecie polecić konkretne, sprawdzone miejsce? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pomoc. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiolabukow 0 Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2016 Jak ja odbywałam szkolenie, to składało się ono z 14 bloków tematycznych. W ciągu 10 dni były udostępnione będą na platformie e-learningowej, treści wykładów wraz z ćwiczeniami, były one dostępne dla słuchaczy do zakończenia szkolenia. Otrzymaliśmy opiekę mentorską poprzez narzędzia komunikowania się: forum, e-mail, czat. W środkowym, bądź końcowym ( nie pamiętam) etapie szkolenia odbył się 2-dniowy zjazd stacjonarny, podczas którego przeprowadzone były zajęcia praktyczne 6 h na terenie i wybranych zakładzie pracy. W końcowym etapie został przeprowadzony egzamin w formie elektronicznego testu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marzena 45 4 Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2016 2 godziny temu, kamila napisał: Jak wygląda szkolenie/kurs na inspektora ppoż? Jakie są wymagania wobec osób, które chcą uzyskać owe kwalifikacje? Czy można przejść taki kurs przez internet, ile kosztuje i jak to wygląda w praktyce - warto? Jak długo trwa? Możecie polecić konkretne, sprawdzone miejsce? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pomoc. Koszt szkolenia inspektorów ochrony przeciwpożarowej wynosi 1.700,00 zł, wiem, że tyle u mnie szefostwo musiała zapłacić. Warunkiem zakwalifikowania na szkolenie było - posiadanie minimum wykształcenia średniego (oryginał świadectwa lub dyplomu należy przedstawić w dniu rozpoczęcia kursu), - złożenie/przesłanie wypełnionego zgłoszenia (druk do pobrania na dole strony) na strone firmy, która przeprowadzała szkolenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
juras 2 Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2016 Dnia 21.09.2016 o 16:48, Marzena 45 napisał: Koszt szkolenia inspektorów ochrony przeciwpożarowej wynosi 1.700,00 zł, wiem, że tyle u mnie szefostwo musiała zapłacić. Warunkiem zakwalifikowania na szkolenie było - posiadanie minimum wykształcenia średniego (oryginał świadectwa lub dyplomu należy przedstawić w dniu rozpoczęcia kursu), - złożenie/przesłanie wypełnionego zgłoszenia (druk do pobrania na dole strony) na strone firmy, która przeprowadzała szkolenie. Skąd dowiedziałaś się ile kosztuje szkolenie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi